HOLLYWOOD NEWS

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Παντρεύτηκε την κατά 53 χρόνια νεότερή σύντροφο του! (Βίντεο)

Lifenews

Εκείνος 85 χρονών… εκείνη 32!

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε έναν γάμο που κόστισε περισσότερα από 400.000 ευρώ, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν υπήρχε Δήμαρχος για την τελετή.

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας θέλησε να κάνει μία γιορτή αγάπης με την 32χρονη καλλονή σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα η οποία είναι βουλευτής του κόμματος Forza Italia, στο οποίο ηγούταν ο Μπερλουσκόνι.

Η γάμος (!) υπερπαραγωγή πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου, ενώ οι πληροφορίες λένε πως ο γάμος ήταν κάπως εικονικός, καθώς κανείς από τους δύο δεν υπέγραψε κάποιο πιστοποιητικό που να επισημοποιεί την ένωση!

Ο λόγος που το ζευγάρι αποφάσισε να μην παντρευτεί νόμιμα είναι μια διαμάχη που ξέσπασε με την βουλευτή και τα παιδιά του πρώην πρώτου άντρα της Ιταλίας, για την περιουσία του, μετά τα προβλήματα της υγείας του, που τον είχαν οδηγήσει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν περίπου 60, μεταξύ των οποίων κυρίως συγγενείς της Μάρτα αλλά και φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Δες το βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS