LIFESTYLE

Παντρεύεται η Κάτια Ταραμπάνκο; Το εντυπωσιακό μονόπετρο που φούντωσε τις φήμες (Βίντεο)

Lifenews

Έφυγε από το Survivor και επέστρεψε στην αγκαλιά του αγαπημένου της

Πίσω στο Survivor επέστρεψε ένα χρόνο μετά την οικειοθελή της αποχώρηση η Κάτια Ταραμπάνκο, που κατάφερε να παραμείνει μόλις 5 βδομάδες.

Το όμορφο μοντέλο αποχώρησε την περασμένη βδομάδα και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα, δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα και τον γοητευτικό της σύντροφο.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ξανά ερωτευμένη, ενώ ο νέος σύντροφός της ονομάζεται Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ενώ πριν μπει στο ριάλιτι, υπήρχαν φήμες πως δέχτηκε πρόταση γάμου!

Η ίδια ωστόσο επέστρεψε ξανά στο Instagram, ευχαριστώντας τους θαυμαστές της για τη στήριξη, ενώ στο βίντεο που δημοσίευσε, τα βλέμματα έκλεψε το εντυπωσιακό μονόπετρο που φοράει, πυροδοτώντας τις φήμες για την πρόταση γάμου από τον σύντροφο της.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Αγαπημένο μου Instagram, καλησπέρα σας! Δεν πέρασε πολύς καιρός η αλήθεια είναι, μπαμ έγινε όλη η διαδικασία. Μέρες σκεφτόμουν τι να ανεβάσω, τι να μοιραστώ με όλους μαζί σας. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα υποστήριξης και μη… Όλα τα μηνύματα με βάζουν σε σκέψεις αυτοκριτικής. Περίεργα τα συναισθήματα. Αναφέρομαι και στο Survivor, δεν περίμενα να λήξει τόσο γρήγορα. Περίεργα και αυτά που συμβαίνουν λίγα χιλιόμετρα μακριά μας.

Είμαι ακόμη πολύ σοκαρισμένη, δεν το έχω αντιληφθεί, είναι ένα τεράστιο «δεν». Εύχομαι παγκόσμια ειρήνη και υγεία. Και συγχωράτε με για τις εκφράσεις μου. Είναι ξεκάθαρα αμηχανία, δεν είναι ψευτομαγκιά. Όταν η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αμήχανη, στραβώνει το στοματάκι της…».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS