PEOPLE

Απίστευτο! Τσάκωσε τη γυναίκα του να τον απατά με άστεγο (Βίντεο)

Lifenews

Τον έστειλε στο νοσοκομείο

Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Βραζιλία, με έναν άνδρα να τσάκωσε τη γυναίκα του, να τον απατά με έναν άστεγο.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Jardim Roriz στις 10 Μαρτίου και ξεκίνησε όταν η γυναίκα και η μητέρα της, είχαν πάει να βοηθήσουν ανθρώπους που είχαν ανάγκη μέσω της εκκλησίας που πήγαιναν.

Ο Eduardo Alves τηλεφώνησε στην κοπέλα, αλλά εκείνη δεν απαντούσε και έτσι ανησύχησε και άρχισε να την ψάχνει, ενώ μετά από αρκετή ώρα εντόπισε το αυτοκίνητο της και πλησίασε να δει τι συμβαίνει.

Ο ίδιος δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρυσε τη σύζυγο του να κάνει έρωτα με έναν άλλο άνδρα, ενώ πίστευε πως τη βίαζε καθώς δεν περίμενε ποτέ από τη σύζυγο του κάτι τέτοιο.

Όπως θα δεις στο βίντεο, αρχικά χτυπάει το μπροστινό τζάμι και μετά άνοιξε την πόρτα και αρχίζει να χτυπάει τον άστεγο που ήταν γυμνός.

Μάλιστα, ενώ αυτός καταφέρνει να βγει από το αυτοκίνητο και να φύγει, παραπατώντας από τα χτυπήματα, τον ξανατραβάει πίσω και συνεχίζει τα χτυπήματά του.

Όταν ήρθε η αστυνομία, η γυναίκα εξομολογήθηκε πως η ερωτική επαφή ήταν συναινετική και πως είχε λάβει «μήνυμα από τον Θεό, προκειμένου να βοηθήσει τον άνδρα που είχε ανάγκη».

Το θύμα του ξυλοδαρμού χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς είχε δεχθεί πολλά χτυπήματα που του είχαν μαυρίσει και τα δύο μάτια.

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS