LIFESTYLE

Δημήτρης Λιγνάδης: Βρέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικα στο κινητό του! (Βίντεο)

Lifenews

Καταιγιστικές εξελίξεις

Μια καινούργια μήνυση έχει κατατεθεί εναντίον του Δημήτρη Λιγνάδη από τον δικηγόρο των θυμάτων εις βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Άννας Ζηρδέλη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», στο κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη εντοπίστηκε πορνογραφικό υλικό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μετά τη σύλληψη του γνωστού σκηνοθέτη, έγινε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του, ενώ οι Αρχές είχαν κάνει εξονυχιστικό έλεγχο στον υπολογιστή του.

Λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος του Alpha επανήλθε με νέες πληροφορίες για το πορνογραφικό υλικό που εντοπίστηκε στο κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι πληροφορίες είναι πολύ καλές. Αυτό που υπάρχει και δε μπορώ να σας πω με λεπτομέρεια γιατί είναι πρωί, υπάρχει φωτογραφικό υλικό και μηνύματα με ανήλικα. Στις φωτογραφίες φαίνεται και ο κ. Λιγνάδης. Στα μηνύματα υπάρχουν χαρακτηρισμοί έντονου ερωτικού περιεχομένου με άτομα που είναι ανήλικα. Είναι ακόμα και σήμερα ανήλικα. Τα μηνύματα και το πορνογραφικό υλικό υπάρχει».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS