LIFESTYLE

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Επιδεινώθηκε η υγεία του ηθοποιού (Βίντεο)

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής 18 Μαρτίου, η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον ίδιο ωστόσο να μην δίνει το παρών του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος θα ζητήσει διακοπή της δίκης, λόγω αδυναμίας παρουσίας του. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, με αποτέλεσμα να έχει χάσει περισσότερα από 25 κιλά.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας επικαλούμενος πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού, η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη επιδεινώθηκε.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Επειδή μίλησα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, ο Πέτρος Φιλιππίδης τις τελευταίες ώρες περνάει δύσκολες ώρες, διότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί. Είναι στις φυλακές Κορυδαλλού, γιατί υπάρχουν κάποιες φήμες ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο των φυλακών, δεν είναι στο νοσοκομείο.

Είναι στο κελί, όπου μένει μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και ακόμα δύο επίορκους αστυνομικούς. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιβαρυνθεί περαιτέρω, διότι αντιλαμβανόμαστε όλοι χωρίς να είμαστε γιατροί διότι η σημερινή ημέρα είναι μία πολύ κρίσιμη ημέρα. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε κατηγορήσουν για πολύ βαριά πράγματα, για πολύ βαριές πράξεις να περνούν την πόρτα των δικαστηρίων».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS