LIFESTYLE

Τζούλια Αλεξανδράτου: Όσα κατέθεσε στη δίκη κατά του Φουρθιώτη κατηγορώντας τον για κλοπή €200.000

LifenewsTeam

Μετά από πολλές αναβολές ξεκίνησε σήμερα η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη, μετά τη μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου κλοπή €200.000 από το χρηματοκιβώτιο της το 2010 από το σπίτι της στην Αθήνα. 

Ο Μένιος Φουρθιώτης δεν έδωσε το παρών του στη δίκη καθώς οι δικηγόροι του προσκόμισαν ιατρική βεβαίωση νοσοκομείου, σύμφωνα με την οποία τις επόμενες ημέρες πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ισχίου και έτσι η υγεία του δεν το επιτρέπει. Από πλευράς της η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστηρίζει πως μόνο εκείνος γνώριζε τους κωδικούς τόσο του χρηματοκιβωτίου της όσο και του συναγερμού. 

"Όταν το διαπίστωσα βρέθηκα σε σοκ, ήθελα να αυτοκτονήσω. Μόλις ξεκαθάρισαν όλα ήταν σίγουρο για μένα ότι αυτός βρίσκονταν από πίσω από τη κλοπή. Μόνο ο Φουρθιώτης ήξερε και κανένας άλλος τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου για να το ανοίξει, να λύσει τις βίδες από μέσα και να το αφαιρέσει. Αλλιώς θα έπρεπε να είχε σπάσει τον τοίχο, όπου ήταν βιδωμένο. Γνώριζε τα πάντα. Αυτός μου τα έβαλε όλα, συναγερμό και χρηματοκιβώτιο...Ήμουν αφελής, όταν τον έδιωξα δεν πίστευα ότι μπορεί να μπει στο σπίτι μου και να με κλέψει. Αυτός μου είχε πει να βάλω ως κωδικό στο χρηματοκιβώτιο την ημερομηνία γέννησής μου και να βάλω τα χρήματα από το dvd σε αυτό. Του είχε πλήρη εμπιστοσύνη είχε τα κλειδιά του σπιτιού μου, είχε τα πάντα" είπε μεταξύ άλλων. Καταθέσεις στο δικαστήριο έδωσαν και πολλά άλλα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ο παραγωγός ερωτικών ταινιών Δημήτρης Σειρηνάκης. 

READ MORE

LATEST NEWS