LIFESTYLE

Xαριτίνη Ηλιάδου: Επισκέφθηκε πλαστικό χειρούργο και την έκραξαν! (Βίντεο)

Lifenews

«Πόσο κρίμα είσαι ρε παιδάκι μου…»

Σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Χαριτίνη Ηλιάδου, με αφορμή μια επίσκεψη της σε πλαστικό χειρούργο.

Συγκεκριμένα, η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός επισκέφθηκε ένα πλαστικό για να αντιμετωπίσει τις πανάδες που έχει τα τελευταία χρόνια, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον γιατρό.

Η ανάρτηση αυτή ήταν αρκετή για να δεχτεί αρνητικά μηνύματα στα κοινωνικά της δίκτυα, με την ίδια να τοποθετήθηκε για όλο αυτό.

Συγκεκριμένα στο βίντεο που δημοσίευσε αναφέρει: «Έχει εδώ και μια ώρα που διαβάζω μήνυμα του στυλ “πόσο κρίμα είσαι ρε παιδάκι μου πας και κάνεις πλαστικές”. Κάθομαι και αναρωτιέμαι πόσο κρίμα γενικότερα είναι όλο αυτό το εσωτερικευμένο μίσος που έχουμε μέσα στις ψυχές μας και πόσο εύκολα βγάζουμε συμπεράσματα. Το ότι έβγαλα αυτή τη φωτογραφία δεν σημαίνει ότι ήρθα και σας είπα “γεια σας έκανα αυτή την πλαστική wow φανταστικό”.

Έχει εδώ και καιρό που προσπαθώ να βγάλω τις πανάδες μου που κάθε καλοκαίρι τις εμφανίζω και είμαι σαν τη Φρίντα Κάλο (που την αγαπώ), αλλά δεν θέλω τις πανάδες δεν τις αγαπώ, δεν πρόλαβα να τις αγαπήσω κι αυτό κάνω αν πρέπει να “απολογηθώ”. Κανείς δεν πρέπει να απολογείται για το τις επιλογές κάνει στον εαυτό του. Θες να κάνεις τατουάζ πήγαινε, θες να κάνεις πλαστικές κάνε. Ότι θες μπορείς να το κάνεις στο σώμα σου. Αυτό θέλω να πω…».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS