LIFESTYLE

Κι’ όμως! Ο Εθνικός σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος χώρισε με τον σύντροφο του σε live μετάδοση (Βίντεο)

Lifenews

Οι βρισιές και οι καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Τον αγαπημένο του σύντροφο παντρεύτηκε πριν από μερικές βδομάδες ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, όπως έγινε γνωστό μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα.

Ο «Εθνικός σταρ» όπως τον αποκαλούν, έσταζε μέλι για τον αγαπημένο του, δήλωνε ευτυχισμένος, ενώ είχε αλλάξει μέχρι και το επίθετο του για χάρη του συζύγου του, Στέφανου Ανδρεαδάκη. 

Όλα αυτά ανήκουν όπως φαίνεται στο παρελθόν, καθώς χώρισε σε ζωντανή σύνδεση μέσα από τα social media του. Όπως είδαμε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος έκανε μια live μετάδοση στο Tik Tok και τσακώθηκε με τον σύντροφό του, τον οποίο και κατήγγειλε για κακοποιητική συμπεριφορά, πιο συγκεκριμένα για ξυλοδαρμό.

Στο live ακούστηκαν και από τις δύο πλευρές βαρετές κουβέντες, με τους χαρακτηρισμούς και από τις δυο πλευρές να μην είχαν τέλος.

Ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος φαίνεται να ανέφερε στον σύντροφο του: «Θα σου κάνω μήνυση. Θα περάσεις άσχημες στιγμές με αυτά που έχεις κάνει. Έχω όλες τις φωτογραφίες που με έχεις σακατέψει στο ξύλο, τα χέρια και τα δαγκώματα. Ακόμη δεν έχουν κλείσει, θα πάω στον ιατροδικαστή. Κλέιστο, ράψτο γιατί δεν ξέρει τίποτα ο κόσμος, Θα κάνω καταγγελία να ανοίξει φάκελος».

Με τη σειρά του, ο σύντροφός του ανέφερε πως θα πάρει τη συμβολαιογράφο για να χωρίσουν και επίσημα και να λύσει το σύμφωνο συμβίωσης.

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS