LIFESTYLE

Έξω φρενών ο Θάνος Καλλίρης με το «Chart Show»! «Λυπάμαι. Γελάω επίσης, αλλά δεν το δέχομαι»

Lifenews

Τι συνέβη;

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook σχολίασε όσα παρακολούθησε στην πρεμιέρα του «Chart Show», ο Θάνος Καλλίρης.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε μερικές ενστάσεις του όσον αφορά το μουσικό κομμάτι, τον αποκλεισμό ορισμένων τραγουδιών του αλλά και άλλων καλλιτεχνών από τη λίστα των 90s.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά ( & Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα & κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες.

Αναρωτιέμαι όμως αν τα «αγάπη καλοκαιρινή», «το νου σου κύριε οδηγέ»,«γιορτάζω», «κάποιο καλοκαίρι», “μπαμ και κάτω», «οχι το μωρό μου», «μικρή μου μέλισσα», «Σκόνη και θρύψαλα», «Δακτυλικά αποτυπώματα», «Δικός σου για πάντα» (για να πω μόνο μερικά), έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στη Κίνα.

Η σε κάποιο άλλο σύμπαν. Η μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή.

Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρείας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά.

Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε λαικο,εντεχνο, ποπ, radio hits, πίστες, κλπ. Λυπάμαι. Γελάω επίσης αλλά δεν το δέχομαι».

READ MORE

LATEST NEWS