LIFESTYLE

Ευχάριστα νέα για τον Προκόπη Αγαθοκλέους! Μετακομίζει στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Lifenews

Τι ετοιμάζει μετά τον «Άγιο Παΐσιο»;

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη Μέρα, Κάθε Μέρα» με την Ελπίδα Ιακωβίδου, βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός Προκόπης Αγαθοκλέους.

Μεταξύ άλλων ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του Γιώργου Τσιάκκα «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό», για την οικογένεια του, ενώ αποκάλυψε την επαγγελματική πρόταση που δέχτηκε από την Αθήνα, γεγονός που θα τον «αναγκάσει» να μετακομίσει προσωρινά εκεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω συμφωνήσει σε μια πολύ όμορφη θεατρική πρόταση που έχω δεχθεί στην Ελλάδα για του χρόνου. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν έχει ανακοινωθεί από το θέατρο… Εννοείται ότι είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε τηλεοπτική πρόταση για του χρόνου, αφού συζητήσαμε τα του εσωτερικού και εννοώ τα του σπιτιού με την Μαρίνα.

Όπως αντιλαμβάνεσαι είναι δύσκολο να φεύγει ένας άνθρωπος και να αφήνει πίσω του μια γυναίκα και δύο παιδιά. Θα μένω στην Αθήνα, αλλά θα προσπαθήσω οι επισκέψεις μου να είναι συχνές στο σπίτι. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Μαρίνα και στα μωρά».

Δες το απόσπασμα στο 08:20

READ MORE

LATEST NEWS