LIFESTYLE

Γνωστοί Έλληνες αποχαιρετούν τον Δημήτρη Κοντομηνά! (Φώτος)

Lifenews

Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Ελλάδας

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης, 10 Μαρτίου ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ύστερα από σκληρή μάχη με πολλά προβλήματα υγείας που είχε τα τελευταία δύο χρόνια.

Πολλά πρόσωπα της τηλεόρασης και όχι μόνο αποχαιρέτησαν τον σπουδαίο επιχειρηματία, που για πολλά χρόνια υπήρξε ιδιοκτήτης του Alpha Ελλάδος.

Λάκης Λαζόπουλος
«Κύριε Κοντομηνά προλάβατε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητες! Ο Alpha υπήρξε ένα αληθινά ελεύθερο κανάλι επί των ημερών σας! Προσθέτω και το δικό μου ευχαριστώ! Καλό σας ταξίδι».

Ελένη Μενεγάκη
«Είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή και το λέω έτσι γιατί… από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, περίπου 2 χρόνια πριν, εγώ τουλάχιστον δεν είχα πια επαφή μαζί του.

Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, βαθιά ειλικρινή συλλυπητήρια. Θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ δοτικός, πολύ κανονικός.

Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha. Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι.

Δεν ξέρω τι εικόνα έχει ο κόσμος για εκείνον, αλλά ο κόσμος που έχει δουλέψει για εκείνον θα έχει να θυμάται πάντα αυτόν τον άνθρωπο με το αρχοντικό παράστημα που έμπαινε μέσα στον Alpha και χαιρετούσε τους πάντες.

Ήταν τόσο ευκολοπροσβάσιμος και γλυκός! Ήξερε να είναι ειδικά με τους όσο πιο χαμηλά στο κομμάτι του σταθμού ακόμα πιο ανοιχτός ανθρώπινος.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη. Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι και πολλές στιγμές με φαγητά και κρασάκια στο σπίτι του, με γλέντια και κιθάρες».

Βίντεο: 

Βίκυ Χατζηβασιλείου
«Έφυγε σήμερα το πρωί ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Αγάπησε πολύ τις μπίζνες, τη χλιδή, τον Alpha, τις γυναίκες, τους κόλακες. Ήταν extra large στον τρόπο που εργαζόταν, στη δοτικότητα στους αγαπημένους του, στην πολυτέλεια στους χώρους του, στο size από τα σακάκια του.

Έφυγε extra small , 30 κιλά, στο δωμάτιο ενός νοσοκομείου, εντελώς μόνος, χωρίς ούτε έναν συνεργάτη, ούτε μια σύντροφο, ούτε έναν συγγενή, ούτε έναν κόλακα… Έζησε ακριβώς όπως ήθελε και έφυγε ακριβώς όπως δεν ήθελε. Του άξιζε καλύτερος θάνατος. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ευχαριστώ για την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και κυρίως το σεβασμό. Αντίο».

Ναταλία Γερμανού

Ελένη Τσοκάλη
«Ένας υπέροχος άνθρωπος!!! Ένας γενναιόδωρος εργοδότης!!! Ευχαριστώ για την ευκαιρία, τη στήριξη, την αγάπη!! Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ!! Καλό ταξίδι!!! Υγ.Με βαθιά εκτίμηση κ σεβασμό!».


Αννίτα Πάνια
«Ήσουν ένας διεθνούς βεληνεκούς επιχειρηματίας, που ανάμεσα στα μήκη και στα πλάτη του πλανήτη πάντα έβρισκες το χρόνο και τη διάθεση, για τους ανθρώπους που γούσταρες, να γίνεσαι φίλος, αδελφός και προπάντων πολύτιμος σύμβουλος. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου Δημήτρη».

Γιώργος Τσαλίκης
«Ένας γλυκός άνθρωπος που πάντα με στήριζε και πάντα μου έλεγε όμορφα λόγια… Καλό ταξίδι Δημήτρη 🙏🏻».

 

READ MORE

LATEST NEWS