LIFESTYLE

Δημήτρης Σταρόβας: «Την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του, τη σχέση με την κόρη του, το κόστος της κορυφής, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου!

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τον θάνατο της μητέρας του, αλλά και την πατρότητα, αποκάλυψε: «Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την «απώλεια» της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή…

Σαν πατέρας θα ήθελα να έχω τον χρόνο και την διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις δουλειές που έχει κάνει, αλλά και για τα ριάλιτι, λέγοντας πως: «Επαγγελματικά με εξέφραζαν σχεδόν όλα όσα έκανα. Θα κάνεις και κάποιες εκπτώσεις. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που ντράπηκα που το έκανα. Στην τέχνη δεν ήμουν ποτέ της κορυφής, γιατί αυτό έχει κόστος, δεν μπορώ να το κάνω. Θα ήθελα να κάνω εκπομπή, θα κάνω μαγειρική στο κανάλι μου στο Youtube. Με τη μαγειρική είναι το μόνο που μπορώ να μείνω όρθιος πάνω από 10 λεπτά…Τώρα σκέφτομαι να πάω στο survivor…θα τρέχουν άλλοι και θα είμαι εγώ στο στόχο και θα μένω στο σπίτι».

Όσο αφορά το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου αποκάλυψε: «Έχω παντρευτεί 2 φορές, την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Για την Άννα θα το έκανα και θα το κάνω προφανώς. Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο, αλλά η σύντροφος μου λέει για τα κιλά για λογούς υγείας».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS