LIFESTYLE

Κατέρρευσε η Φαίη Σκορδά για το φονικό στην Ανδραβίδα! Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό»

Lifenews

Συγκλονιστικές εξελίξεις

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη με τη δολοφονία της οικογένειας στην Ανδραβίδα, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Μέσα από το «Πρωινό» παρουσιάστηκαν δηλώσεις συγγενή της 37χρονης αδικοχαμένης μάνας, με τη Φαίη Σκορδά να κατάρρευσε με όσα άκουσε.

Συγκεκριμένα, η συγγενής ανέφερε: «Όχι απλά δεν βρισκόταν σε σύγχυση, γνώριζε πολύ καλά τι έκανε γιατί οργάνωνε και το μετά. Εντάξει; Ας μη ψάχνουμε τώρα να κοροϊδευόμαστε… Το ένα παιδί ήταν 18 μηνών και το άλλο 27 μηνών. Εκείνο το μωράκι είδε ένα όπλο πάνω από το κεφάλι των γονιών του και μετά από λίγο είδε τα χεράκια αυτού του ανθρώπου στο πρόσωπό του Πόσες κραυγές θα έβγαλε αυτό το μωρό; Πόσες έβγαλε και το μεγαλύτερο μωράκι; Τι δεν θυμόταν ο κύριος».

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πει λέξη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας: «Αυτός ο αλήτης πως σκότωσε ένα παιδί 18 μηνών και ένα παιδί 27 μηνών; Τι τέρας είναι αυτό! Τι τέρας, δεν μπορεί να έχεις κανόνες τηλεοπτικούς… Τι να μην χαρακτηρίσω; Ας μου κάνει αγωγή… Τι να κάνω»!».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS