LIFESTYLE

Eurovision 2022: Βρεθήκαμε στην επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού της Κύπρου!

Lifenews

Εντυπωσίασε η Ανδρομάχη

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού της Κύπρου για την Eurovision του 2022, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, 9 Μαρτίου μέσα από την εκπομπή «Όλα στον αέρα» του ΡΙΚ.

Το κοινό της Κύπρου είχε την ευκαιρία να ακούσει το τραγούδι «Ela» με την υπέροχη Ανδρομάχη αλλά και να δει για πρώτη φορά το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ του τραγουδιού. (δες το εδώ)

Το βράδυ ωστόσο, πραγματοποιήθηκε πάρτι για δημοσιογράφους και fans του διαγωνισμού, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την εκπρόσωπο της Κύπρου στο Τορίνο τον Μάιο, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί της.

Το τραγούδι της Κύπρου γράφτηκε από μια ομάδα διακεκριμένων συνθετών που αποτελείται από τους Alex Papaconstantinou, Arash, Eyelar Mirzazadeh, Fatjon Miftaraj, Filloreta Raci Fifi, Geraldo Sandell, Robert Uhlmann, Viktor Svensson και Yll Limani, ενώ τους στίχους έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η επιμέλεια της παρουσίασης του τραγουδιού επί σκηνής έχει ανατεθεί στους διεθνώς καταξιωμένους καλλιτεχνικούς διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton.

Δες στιγμιότυπα: 

READ MORE

LATEST NEWS