LIFESTYLE

Χριστίνα Παυλίδου: Αποκάλυψε την πιο συγκινητική στιγμή από τη σειρά «Άγιος Παΐσιος» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στο "Πάμε Δανάη"

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Παυλίδου, η οποία μίλησε για τη σειρά Άγιος Παΐσιος στην οποία συμμετέχει και υπογράφει σεναριακά ο σύζυγος της, Γιώργος Τσιάκκας.

Αρχικά η Χριστίνα Παυλίδου ανέφερε: «Ήταν μεγάλη επιθυμία του Γιώργου να κάνει τη σειρά εδώ και πολλά χρόνια. Ο δικός μου ρόλος είναι πολύ ιδιαίτερος. Υποδύομαι τη μητέρα του Αγίου. Όταν μου έγινε η πρόταση αγχώθηκα. Διάβασα ότι έχει γραφτεί για τη μητέρα του την οποία υπεραγαπούσε. Η ίδια είχε ήθος μιας άλλης εποχής. Ήταν μια γυναίκα που είχε περάσει πολλά στη ζωή της. Ήταν ένας βαθιά πνευματικός άνθρωπος. Η μητέρα του του έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα αλλά και ο ίδιος έφερε αυτή την κλίση από πολύ μικρό παιδάκι».

Για την επιτυχία της σειράς η ηθοποιός εξήγησε πως: «Ο Άγιος Παΐσιος είναι πολύ δημοφιλής και έζησε στις μέρες μας. Δεν διαπραγματεύεται μόνο τη ζωή του αλλά και την ιστορία του ελληνισμού».

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα την πιο συγκινητική στιγμή στη σειρά, που δεν ήταν άλλη από τη σκηνή που διάβασε το γράμμα που έστειλε ο Άγιος στη μητέρα του. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο γιος της αποφάσισε να μην την αποχαιρετίσει για να μην έχει στο μυαλό του την εικόνα αυτή. Της έγραψε ένα ποίημα που της έλεγε ότι την αγάπα και την χαιρετά για να μονάσει. Αυτή η σκηνή με συγκίνησε πάρα πολύ».

Η Χριστίνα Παυλίδου συνέχισε λέγοντας: «Στη μελέτη που έκανε ο σύζυγός μου για τον βίο του αγίου είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε μέλη της οικογένειάς του, τα ανίψια του. Μας έδωσαν πολύ ωραίες λεπτομέρειες, πράγματα που δεν γράφτηκαν που δεν γράφτηκαν σε βιβλία. Ένας κύπριος που γνώρισα και τον ήξερε προσωπικά μας έλεγε ότι όταν πήγε κοντά του αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και ο Άγιος του έδωσε συμβουλές. Του έλεγε όμως: ‘δεν μου φτάνουν, σε θέλω κοντά μου’. ‘Θα με έχεις σύντομα πολύ κοντά σου, 600 μέτρα από το σπίτι σου. Ο κύπριος δεν καταλάβαινε τι του έλεγε γιατί ο άγιος μετά από λίγο πέθανε. Σήμερα 600 μέτρα από το σπίτι του υπάρχει μια εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Παΐσιο».

Δες τη συνέντευξη: 

 

READ MORE

LATEST NEWS