LIFESTYLE

Συγκινεί ο Έντουαρντ Στεργίου από το GNTM! Δωρίζει χρήματα στους συμπατριώτες του στην Ουκρανία

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψε στο Instagram

Με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Έντουαρντ Στεργίου, ο οποίος κατάγεται από την Ουκρανία, αποκάλυψε πως θα δωρίσει χρήματα στους συμπατριώτες του που τις τελευταίες 14 ημέρες βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Το όμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα που θα κερδίσει από τα social media τον μήνα Μάρτιο στους συμπατριώτες του στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όλοι εμείς που τυχαία έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίζουμε να ζούμε “κανονικά”, να εργαζόμαστε, να ξυπνάμε ελεύθεροι και να σχεδιάζουμε το μέλλον, καλούμαστε να κάνουμε το αυτονόητο για αυτούς που η μοίρα τους το στερεί. Και όταν έχεις εσύ ο ίδιος στερηθεί πολλά, είναι μεγάλη ικανοποίηση να προσφέρεις.

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω είναι να προσφέρω όλα μου τα έσοδα από τις συνεργασίες μου στα social media για όλο τον Μάρτιο, σε ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία με την ελπίδα οι άνθρωποι να μην ορίζονται από το χρώμα, την εθνικότητα, την καταγωγή, τα χαρακτηριστικά, το φύλο».

READ MORE

LATEST NEWS