LIFESTYLE

Κάλια Ελευθερίου: «Ναι, έκανα τα χείλη μου. Δεν νιώθω ένοχη» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στη δημοσιογράφο Βαρβάρα Ζαχαρίου μίλησε η Κάλια Ελευθερίου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, ενώ αποκάλυψε πως έκανε διάφορα πράγματα στο πρόσωπο της.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είμαι συνέχεια χαρούμενη και με ενέργεια στην προσωπική μου ζωή. Όλοι νομίζουν ότι κρατώ συνέχεια το κινητό μου αλλά δεν ισχύει, κάνω πολλά πράγματα που δεν τα βλέπει κανείς.

Δέχομαι άσχημα σχόλια, πιάνω μηνύματα αλλά δεν με αγγίζει πλέον. Με νοιάζει από αυτόν που με ξέρει. Πρόσφατα μου είπαν ότι είναι τρομακτικά τα χείλη μου. Μου έστειλαν κοριτσάκια που τους κοροϊδεύουν και πήραν δύναμη. Έκανα τα χείλη μου, δεν είναι ωραία. Όπως βάφω τα μαλλιά μου, ότι πάω γυμναστήριο, ότι κάνω σολάριουμ έκανα και αυτό. Δεν νιώθω ένοχη. Κάνω πράγματα που μπορώ να τελειοποιήσω πάνω μου. Κάποιοι το θεωρούν κόμπλεξ αλλά δεν είναι».

Όσο αφορά το Survivor, η ίδια αποκάλυψε: «Έγινε πρόταση για το Survivor. Έγινε συνάντηση, αλλά δεν έγινε follow up…», ενώ για προτάσεις από Ελλάδα αποκάλυψε πως: «Είχα πρόταση για πάνελ σε απογευματινή εκπομπή από Ελλάδα αλλά δυσκολεύομαι να μπω σε καλούπια. Δεν έχω το ψώνιο να είμαι το πρώτο όνομα».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS