LIFESTYLE

Ιωάννα Πηλιχού για Λιάγκα: «Είχα μιλήσει για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην και μετά με κορόιδευε»

Lifenews

Απίστευτη αποκάλυψη

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Ιωάννα Πηλίχου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που είχε υποστεί στο παρελθόν, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για τη σεξουαλική παρενόχληση και τον Γιώργο Λιάγκα ανέφερε: «Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν;”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή.

Χαίρομαι, που βλέπω ότι τα αντιμετωπίζουν διαφορετικά πια τα γεγονότα, ότι έχουν κάνει στροφή, αλλά για εμένα δεν αλλάζει, με έχουν αντιμετωπίσει διαφορετικά, δεν μπορώ να δώσω κανένα ελαφρυντικό».

Δες όσα αποκάλυψε για τον Γιώργο Λιάγκα: 

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αποκάλυψε πως: «Είχα πολύ δύσκολη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δε θα ξανασυνεργαζόμουν. Δέχθηκα πολύ υποτιμητική συμπεριφορά. Μια φορά μου είχε πει “βάλε κάνα φόρεμα να θυμηθούμε ότι είσαι γυναίκα” και όταν πήγα να απαντήσω μου είπε να μη μιλάω γιατί “οι νέοι δε μιλούν”».

Βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS