ΖΏΔΙΑ

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις για τον μήνα Μάρτιο για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά!

Lifenews

Τι μας φέρνει ο πρώτος μήνας της Άνοιξης;

Ο Μάρτιος βρίσκεται ήδη εδώ και επιφυλάσσει στο κάθε ζώδιο αρκετές εκπλήξεις ειδικά στον ερωτικό τομέα.

Διάβασε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιο του.

ΚΡΙΟΣ
1ο δεκαήμερο: Αλλαγές, εκπλήξεις και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, ερωτικού ή και φιλικού! Μόνο χαρές θα σου δώσει ο Μάρτιος!
2ο δεκαήμερο: Φλερτ, νέες γνωριμίες και ευχάριστες αλλαγές στα αισθηματικά σου! Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας, σου δίνει χαρά! Μην μπερδεύεις έρωτα και φιλία!
3ο δεκαήμερο: Αρκετή δουλειά και νιώθεις κουρασμένος αυτόν τον μήνα! Επιπλέον οι αρχές του μήνα, σου επιφυλάσσουν επικίνδυνα πάθη, που ενδεχομένως να σε παρασύρουν σε τεράστια λάθη! Ωστόσο, θα έχεις νέα γνωριμία ή επιστροφή ενός απωθημένου έρωτα! Ρομαντικές και τρυφερές στιγμές αναμένονται, αν είσαι ήδη δεσμευμένος!

ΤΑΥΡΟΣ
1ο δεκαήμερο: Η καριέρα και η οικογένεια, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αυτόν τον μήνα! Όμως και τα ερωτικά σου, θέλουν προσοχή! Καυγάδες και κόντρες αναμένονται!
2ο δεκαήμερο: Μήνας με αρκετά σκαμπανεβάσματα ο Μάρτιος και χρειάζεται προσοχή! Στα καλά νέα του μήνα, είναι σίγουρα μία νέα συναρπαστική γνωριμία, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, από το άλλο σου μισό! Στα αρνητικά του Μάρτη, είναι οι ανατροπές και οι ρήξεις, σε έρωτα, καριέρα και οικογένεια!
3ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά ιδιαίτερα τυχερός ερωτικά, αφού θα σου δώσει την δυνατότητα να πετύχεις αισθηματικούς στόχους, με τον πιο παθιασμένο και τρυφερό τρόπο! Συνεχίζει με ευχάριστες αλλαγές, όπως και την εκπλήρωση ενός μεγάλου ερωτικού ονείρου! Προσοχή στα τέλη του μήνα, διότι έρχεται μεγάλη κρίση σε έρωτα, καριέρα και σπίτι!

ΔΙΔΥΜΟΙ
1ο δεκαήμερο: Παθιασμένες και ερωτικές επικοινωνίες φέρνει ο Μάρτης, νέες γνωριμίες, αισθηματική τύχη και εκπλήρωση μεγάλων ερωτικών στόχων!
2ο δεκαήμερο: Φλερτ, γνωριμίες, καλοπέραση και επιτυχίες στον έρωτα, παρά την μπόλικη δουλειά που θα έχεις τον Μάρτιο. Περιόρισε μόνο την τάση σου για καυγάδες και επικοινωνιακά λάθη!
3ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινάει με πάθος και σεξουαλικότητα και συνεχίζει με περιπέτεια και ερωτικές συναρπαστικές εμπειρίες! Ωστόσο, ο Μάρτιος θα φέρει απογοητεύσεις, παρεξηγήσεις και αυταπάτες στον έρωτα, όπως και στην καριέρα και στην οικογένεια! Μείνε προσγειωμένος!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
1ο δεκαήμερο: Αν αποφύγεις ζήλια και τοξικότητα, απολαμβάνεις έναν μήνα γεμάτο σεξουαλικότητα, πάθος και καυτές στιγμές!
2ο δεκαήμερο: Μία νέα εποχή ανοίγεται μπροστά σου για τα ερωτικά σου! Πάθος, ευκαιρίες, τύχη, κεραυνοβόλοι έρωτες, εκπλήξεις και μόνο θετικές εξελίξεις! Το νου σου μόνο, στην τάση σου για ρήξεις, που προέρχονται από ζήλια και κτητικότητα!
3ο δεκαήμερο: Η πρώτη εβδομάδα του Μάρτη θέλει προσοχή! Ο συντροφικός τομέας, πέρα από τις παθιασμένες στιγμές, θα φέρει και εντάσεις, τοξικότητα και δύσκολες καταστάσεις!Στην συνέχεια του ο Μάρτης, θα φέρει χαρά από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, νέες γνωριμίες, καλοπέραση, αλλά και πολλά μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που δεν τηρούνται τελικά!

ΛΕΩΝ
1ο δεκαήμερο: Συντροφικότητα, πάθος, ρομαντισμός, νέα σχέση ή ανανέωση ήδη υπάρχουσας! Προσοχή μόνο, στα νεύρα και τα ξεσπάσματα, χωρίς ουσιαστικό λόγο!
2ο δεκαήμερο: Στα θετικά του μήνα, είναι ο βελτιωμένος συντροφικός τομέας, οι παθιασμένες στιγμές και οι ερωτικές εκπλήξεις! Στα αρνητικά του Μάρτη, είναι οι ρήξεις, οι απρόσμενες δυσάρεστες εξελίξεις και οι στιγμές μεγάλων κρίσεων, για τα αισθηματικά σου!
3ο δεκαήμερο: Βαρετά ξεκινά ο μήνας, με αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Συνεχίζει με παθιασμένες καυτές στιγμές! Προσοχή όμως! Δεν θα λείψουν εκρήξεις ζήλιας, τοξικές σχέσεις, αλλά και μεγάλες δυσκολίες στην συντροφική ζωή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ομορφαίνεις και χορταίνεις κατακτήσεις αυτόν τον μήνα! Ωστόσο, το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται κυρίως στα επαγγελματικά!
2ο δεκαήμερο: Ομορφιά, γοητεία, νέα σχέση, κεραυνοβόλος έρωτας, προτάσεις και εκπλήξεις από το ταίρι σου και άπλετη ερωτική τύχη θα έχεις! Όλα σούπερ!
3ο δεκαήμερο: Κατακτήσεις, πάθος και ερωτισμό θα σου δώσει η πρώτη εβδομάδα του Μάρτη! Ρομαντισμό θα φέρει το υπόλοιπο του Μάρτη, αλλά και ψέματα, εξαπατήσεις, εντάσεις, καυγάδες, απογοητεύσεις και ψευδαισθήσεις!

ΖΥΓΟΣ
1ο δεκαήμερο: Ένας απόλυτα ερωτικός μήνας είναι εδώ! Γεμάτος πάθος, ερωτικές επιτυχίες, ρομαντισμό, κατακτήσεις, φλερτ και καλοπέραση! Απόλαυσε το!
2ο δεκαήμερο: Αν αποφύγεις έπαρση και εγωκεντρισμό, θα απολαύσεις παθιασμένους κεραυνοβόλους έρωτες, τρυφερές στιγμές, εξομολογήσεις, ερωτική τύχη και θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Μην πέφτεις λοιπόν με τα μούτρα στη δουλειά!
3ο δεκαήμερο: Οι πρώτες ημέρες του Μάρτη, προειδοποιούν για παρελθοντικούς τοξικούς έρωτες που πληγώνουν, ρήξεις και τοξικές καταστάσεις! Τα μέσα του μήνα από την άλλη, απαγορεύουν έρωτες κρυφούς και παράνομους! Στα καλά νέα του Μαρτίου, είναι οι ερωτικές επικοινωνίες και η βοήθεια της τύχης στα αισθηματικά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
1o δεκαήμερο: Ο Μάρτιος υπόσχεται επιστροφές από το παρελθόν, λύσεις σε παλαιά προβλήματα, αλλά και ευκαιρία για συγκατοίκηση! Προσοχή όμως! Πρέπει να αποφύγεις γκρίνια, ξεσπάσματα και κόντρες!
2ο δεκαήμερο: Έρχονται κεραυνοβόλοι έρωτες, συναρπαστικές ερωτικές εμπειρίες, άπλετη τύχη, χαρά και θετικές αλλαγές! Μακριά ωστόσο από το ερωτικό παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, επανέρχονται παρελθοντικά προβλήματα, που ίσως οδηγήσουν σε οριστική ρήξη!
3ο δεκαήμερο: Με φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες ξεκινά ο Μάρτιος! Συνεχίζει με ερωτική καλοπέραση, πάθος και πολλές ερωτικές επιτυχίες! Προσοχή στα τέλη του μήνα, αφού τομείς όπως ο έρωτας, η οικογένεια και η καριέρα, πλήττονται πολύ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
1ο δεκαήμερο: Στην επικοινωνία είναι το κλειδί για τα ερωτικά σου! Μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, γνωριμίες και ευχάριστες καυτές και ρομαντικές συνομιλίες!
2ο δεκαήμερο: Αν προσέξεις επικοινωνιακές γκάφες, όλα θα πάνε καλά στα ερωτικά σου τον Μάρτη! Νέες γνωριμίες και ξεκινήματα, αλλά και επιστροφές ξαφνικές από το παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει η πιθανότητα της συγκατοίκησης!
3ο δεκαήμερο: Την πρώτη εβδομάδα, πες ναι στο πάθος και όχι στην κτητικότητα! Το υπόλοιπο του μήνα, θα σου δώσει κάποιες επικοιωνιακές αισθηματικές χαρές, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι εξιδανικεύσεις, οι προδοσίες και οι απογοητεύσεις, όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και στο σπίτι και στην δουλειά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας γεμάτος πάθος, σταθερότητα ερωτική και αισθησιακές στιγμές! Μακριά ωστόσο, από ζήλια και κτητικότητα!
2ο δεκαήμερο: Φλερτ, γνωριμίες, ξαφνικές εξομολογήσεις, μόνο καλές ειδήσεις, τύχη, πάθος, σταθερότητα και αισθησιασμός! Το νου σου μόνο, στην τάση σου να δημιουργείς προβλήματα, λόγω ζήλιας και κτητικότητας!
3ο δεκαήμερο: Η πρώτη εβδομάδα είναι αφιερωμένη στα ερωτικά σου και υπόσχεται πάθος και έντονο συναίσθημα! Ωστόσο, προσοχή! Οι παγίδες για λάθος έρωτες, εκρήξεις ζήλιας και τοξικότητα, είναι πολλές! Ο υπόλοιπος μήνας, υπόσχεται φλερτ, νέα ξεκινήματα και γνωριμίες, αλλά και πολλές όμορφες εξόδους με το ταίρι σου! Μακριά ωστόσο, από ψέματα και μεγάλα λόγια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
1ο δεκαήμερο: Αυτός ο μήνας είναι δικός σου και είναι απόλυτα ερωτικός, γεμάτος πάθος, εύνοια, γοητεία, τύχη και ρομαντισμό! Αν αποφύγεις και τους ανούσιους καυγάδες, όλα θα είναι τέλεια!
2ο δεκαήμερο: Έχεις ερωτική εύνοια, ανανεωμένο τον σεξουαλικό τομέα, ομορφιά και χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι κόντρες, οι δυσκολίες, τα εμπόδια, οι ανατροπές ή ακόμα και οι οριστικές ρήξεις!
3ο δεκαήμερο: Την πρώτη εβδομάδα του Μάρτη, μακριά από τα απαγορευμένα! Ύστερα, ο έρωτας σου δίνει μόνο χαρά, σταθερότητα, σιγουριά και αισθησιασμό! Μακριά μόνο, από ζήλιες και κτητικότητα! Στα τέλη του μήνα, μην δημιουργείς ρήξεις από το πουθενά!

ΙΧΘΥΣ
1ο δεκαήμερο: Χαρά να αναμένεις, από έναν έρωτα ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό! Αν είσαι δεσμευμένος, χορταίνεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μακριά από τα απαγορευμένα!
2ο δεκαήμερο: Ένας τέλειος μήνας είναι εδώ! Νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες, τύχη, προτάσεις, εκπλήξεις εξομολογήσεις και επίτευξη μεγάλων ερωτικών στόχων! Όλα θα πάνε τέλεια, αρκεί να μείνεις μακριά από παρελθοντικούς και παράνομους έρωτες!
3ο δεκαήμερο: Φλερτ, αλλαγές ευχάριστες και νέα καυτά ξεκινήματα θα σου φέρει η πρώτη εβδομάδα του μήνα! Το υπόλοιπο του ωστόσο, είναι επικίνδυνο! Έρχονται εξαπατήσεις, ψέματα, απογοητεύσεις και απότομες προσγειώσεις! Στα καλά νέα, είναι άπειρες στιγμές ρομαντισμού και πάθους!

READ MORE

LATEST NEWS