LIFESTYLE

Λούης Πατσαλίδης: Δημοσίευσε το συγκινητικό γράμμα που έλαβε από τον 10χρονο Ηλία (Βίντεο)

Lifenews

«Ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά σε κάποιο από τα γυρίσματα μας»

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook προχώρησε ο Λούης Πατσαλίδης, δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό γράμμα που έλαβε από τον 10χρονο Ηλία.

Συγκεκριμένα ο νεαρός μαθητής έγραψε γράμμα στον παρουσιαστή, στο πλαίσιο μιας εργασίας στο σχολείο, όταν ο δάσκαλος τους, τους παρότρυνε να γράψουν μια επιστολή σε ένα πρόσωπο που θαυμάζουν.

Ο 10χρονος Ηλίας έδειξε τον θαυμασμό του στον γνωστό stand – up comedian, με τον αγαπημένο παρουσιαστή να δημοσίευσε το γράμμα που έλαβε.

Στην ανάρτηση του έγραψε χαρακτηριστικά: «Καθημερινά λαμβάνουμε πολλά μηνύματα, είτε ηλεκτρονικά, είτε δι' αλληλογραφίας. Σήμερα λάβαμε αυτό το γράμμα και θα θέλαμε να στείλουμε το μήνυμα μας στον 10χρονο Ηλία.

Αγαπημένε μου Ηλία, Σε ευχαριστώ πολύ για το γράμμα σου και τα όμορφα σου λόγια. Συνέχισε να κάνεις αυτά που αγαπάς - είμαι σίγουρος ότι θα πετύχεις όλους σου τους στόχους και θα εκπληρώσεις τα όνειρα σου. Ανυπομονώ να σε γνωρίσω από κοντά σε κάποιο από τα γυρίσματα μας. Σου στέλνω όλη μου την αγάπη, Λούης».

Δες την ανάρτηση:

READ MORE

LATEST NEWS