LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Φωτογραφήθηκαν στο πολυτελές σπίτι τους! (Φώτος)

Lifenews

Δες το χλιδάτο σπίτι τους

Στο επίκεντρο βρίσκονται τους τελευταίους μήνες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, που μονοπωλούν το ενδιαφέρον με κάθε τους κίνηση.

Ο Κύπριος θεατρικός παραγωγός και μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα Ζήση φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό ΟΚ! στο εντυπωσιακό τους σπίτι και μιλούν για τη γνωριμία, τον έρωτα αλλά και για τον επικείμενο γάμο.

Διάβασε απόσπασμα της συνέντευξης τους:

Πώς είναι η καθημερινότητά σας σε αυτό το σπίτι;
Ιλάειρα: Θα με δεις συνήθως να τακτοποιώ ή να μαγειρεύω και όταν έρχεται ο Μαυρίκιος στην κρεβατοκάμαρα με βρίσκει να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας και αυτοβελτίωσης. Επίσης, σχεδιάζω τα δικά μου ρούχα.

Μαυρίκιος: Ετοιμάζει την πρώτη της κολεξιόν, Ilaeira’s Collection.

Ιλάειρα: Θέλω να κάνω ρούχα παραμυθένια, σαν αυτό που βιώνουμε τώρα. Μου έδωσε πάρα πολύ μεγάλη έμπνευση ο έρωτάς μας. Ρούχα γεμάτα από χρώμα, χρυσόσκονη, γκλίτερ, φτερά. Θέλω να είναι εντυπωσιακά γιατί πιστεύω ότι κάθε γυναίκα έχει μέσα της μια πριγκίπισσα.

Μαυρίκιε, ποιο είναι αυτό το στοιχείο της Ιλάειρας που σε γοήτευσε περισσότερο;
Μαυρίκιος: Το γεγονός πως καμιά γυναίκα και κανένας άνθρωπος δεν μπόρεσε ποτέ να μου δείξει αυτή την τρυφερότητα και αυτή τη φροντίδα. Συνήθως εγώ φρόντιζα τους γύρω μου. Εγώ είχα το πάνω χέρι. Τώρα αφήνομαι στο χάδι της, έχουμε μια ισότιμη σχέση που μου αρέσει.

Ιλάειρα: Kαι μένα μου έχει βγάλει αυτή την τρυφερότητα και θέλω να τον περιποιούμαι συνέχεια, να του μαγειρεύω και να τον φροντίζω. Μαυρίκιος: Περνάμε πολύ χρόνο μαζί στην κουζίνα. Μπορεί να φτιάξουμε από κάτι απλό –όπως μακαρόνια με κιμά–, μέχρι να τυλίξουμε λαχανοντολμάδες ή να ανοίξουμε φύλλο για πίτα.

Ιλάειρα: Να πω την αλήθεια, εγώ δεν δεχόμουν εύκολα κάποιον δίπλα μου στην κουζίνα. Ούτε την ίδια τη μητέρα μου, εκνευριζόμουν. Αλλά τώρα μας βγήκε τελείως φυσικά, σαν να το κάναμε από πάντα. Μαυρίκιος: Ξέρεις τι έχω καταλάβει, αγαπημένη μου; Ότι το μυστικό τελικά αυτής της σχέσης είναι το να κάνει ο καθένας ένα βήμα πίσω την ώρα που πρέπει. Κι αυτό είναι κάτι που μας συμβούλευσαν και οι γονείς μας. Νομίζω ότι ήδη έχουμε αντιληφθεί πως είχαν δίκιο.

Πιστεύετε ότι τα πάντα είναι και λίγο καρμικά;
Ιλάειρα: Να σου πω μια ιστορία; Πριν από λίγα χρόνια είχα πάει στην Κύπρο να σπουδάσω Φυσιοθεραπεία. Περπατούσα με τη μαμά μου σε μια πλατεία της Λευκωσίας και κάποια στιγμή βλέπω έναν άνθρωπο άστεγο. Του πρόσφερα λίγα χρήματα και μου χάρισε μια εικόνα. Ήταν του Αγίου Ανδρέα. Δεν έδωσα πολλή σημασία τότε. Πριν από λίγο καιρό πήγαμε με τον Μαυρίκιο στην Κύπρο και ενώ είχε άπειρες εκκλησίες να διαλέξουμε για τον γάμο μας, γύρισε και μου είπε «θέλω να ακολουθήσω το συναίσθημά μου και να παντρευτώ στην εκκλησία που με πήγαινε η γιαγιά μου μικρό, εκεί που ήμουν παπαδάκι και πρωτοέψαλα». Η εκκλησία αυτή είναι ο Άγιος Ανδρέας…

Μαυρίκιος: Και η μαμά της ως δώρο αρραβώνα μια ασημένια εικόνα του Αγίου Ανδρέα μάς έκανε.

Έχετε αρκετά στενή σχέση με τη θρησκεία.
Μαυρίκιος: Ναι, και τις πρώτες μέρες που ήρθε η Ιλάειρα στο σπίτι έπαθα σοκ γιατί την έψαχνα κάποια στιγμή και τη βρήκα στο σαλόνι. Είχε γονατίσει μπροστά στο εικονοστάσι και προσευχόταν. Και λέω «Χριστέ μου, τι καλό κορίτσι έχω βρει!». Εμένα να φανταστείς, ο ένας παππούς μου ήταν ψάλτης κι ο άλλος ιερέας. Και κάθε Κυριακή ήμασταν στην εκκλησία. Πραγματικά, έχουμε μια πολύ έντονη σχέση με τον Θεό και τον νιώθουμε δίπλα μας. Ακόμη και όλο αυτό που ζούμε, θα το χαρακτήριζα θεϊκό σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το καρμικό που είπες πριν εμείς δεν το τοποθετούμε μόνο σε μια ενέργεια, πιστεύουμε ότι έχει χέρι θεϊκό. Ήταν γραφτό να συναντηθούμε, με επόμενο στόχο τώρα μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.

READ MORE

LATEST NEWS