HOLLYWOOD NEWS

«Υπηρέτης του λαού»: Η σειρά που έκανε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να εκλεγεί Πρόεδρος της Ουκρανίας!

Lifenews

Ενσάρκωσε κάποιον που ήθελε να γίνει Πρόεδρος της χώρας του και έγινε… πραγματικότητα!

Η ζωή του Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα μπορούσε να ήταν βγαλμένη από βιβλίο, καθώς όλο αυτό που περνά τώρα ο ίδιος και η χώρα του αλλά και το παρελθόν του, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, πριν την «πολιτική» του καριέρα, ήταν ένας ιδιαίτερα δημοφιλής κωμικός ηθοποιός της χώρας, που το 2015 πρωταγωνίστησε στην κωμική / σατυρική σειρά, «Υπηρέτης του Λαού» (Servant Of The People), που γνώρισε τεράστια επιτυχία!

Τη σειρά υπόγραφε ως δημιουργός και πρωταγωνιστής, ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ενώ ήταν η αρχή για το τι θα ακολουθούσε μερικά χρόνια μετά.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς, ο ίδιος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την Προεδρία στις εκλογές του 2019, τις οποίες και κέρδισε με το κόμμα του το οποίο ονομάστηκε και αυτό «Υπηρέτης του Λαού»!

H σειρά είναι μια κωμωδία, που φωτίζει και τις καταστάσεις στην Ουκρανία πριν την εκλογή του Ζελένσκι. Ο Πρόεδρος που ενσαρκώνει στη σειρά είναι ένας απλός άνθρωπος, του οποίου ο ρόλος εξελίσσεται σε έναν ηρωικό και λατρεμένο ηγέτη.

Ο «Υπηρέτης του λαού» είναι μια συναρπαστική, σημαντική και ιστορική τηλεοπτική παραγωγή, ενώ τα δικαιώματα έχουν ήδη αποκτήσει αυτές τις ημέρες μεταξύ άλλων το Channel 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο, MBC στη Μέση Ανατολή, το PRO TV στη Ρουμανία και ο ANT 1 στην Ελλάδα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της σειράς θα διατεθούν στον Ουκρανικό Ερυθρό Σταυρό και σε άλλες οργανώσεις της Ουκρανίας, όπως δήλωσε η εταιρεία διανομής Eccho Rights.

Η υπόθεση της σειράς
Τι συμβαίνει όταν ένας συνηθισμένος, τίμιος άνδρας εκλέγεται Πρόεδρος μιας χώρας;

Ο Βασίλι Πέτροβιτς Χολομπόροντκο είναι ένας ταπεινός δάσκαλος, ο οποίος είναι εξοργισμένος με την τραγική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του.

Ένας μαθητής τον τραβάει βίντεο τη στιγμή που ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση και το ανεβάζει στο YouTube, όπου γίνεται viral.

Όλοι οι πολίτες ταυτίζονται με το ξέσπασμα του Βασίλι και αρχίζουν να συγκεντρώνουν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία του ώστε να γίνει Πρόεδρος.

Και προς έκπληξη όλων εκλέγεται.

Ο «Υπηρέτης του Λαού» ακολουθεί τον Βασίλι στη νέα του ζωή ως Πρόεδρος και προβάλλει τον τρόπο που διαχειρίζεται τις προσδοκίες, όχι μόνο ενός έθνους, αλλά και εκείνες της οικογένειας και των φίλων του.

Ο Βασίλι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα από τη ζωή του.

Θέλει να μείνει ο ίδιος, να μείνει στο διαμέρισμά του με τους γονείς του, να δανείζεται χρήματα από τους φίλους του, στο τέλος του μήνα, και να πηγαίνει στη δουλειά με το ποδήλατο.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως πλέον είναι ο πιο ισχυρός άντρας της χώρας.

Θα αποκαρδιώσουν οι σκοτεινές δυνάμεις τον Βασίλι ή ο ταπεινός δάσκαλος θα καταφέρει να επιβιώσει ενάντια στη διαφθορά;

Από τη Δευτέρα 7 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, ο ΑΝΤ1 Ελλάδος θα προβάλει τη σειρά στις 21:00.

Δες το τρέιλερ: 

READ MORE

LATEST NEWS