LIFESTYLE

Συγκλονίζει η Έλενα Χριστοφή: «Βρέθηκα να έχω ένα κουβάρι στην κοιλιά…ήταν καλοήθης όγκος»

Lifenews

Οι δυσκολίες που βίωσε, ο θάνατος του αδερφού της και το τροχαίο που είχε ο γιος της

Σε μια εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε η Έλενα Χριστοφή στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου.

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην πετυχημένη σειρά «Η γη της Ελιάς» το όνειρο της να γίνει ηθοποιός από μικρή ηλικία, αλλά και για τις δυσκολίες που βίωσε η οικογένεια της ως πρόσφυγες.

Η Έλενα Χριστοφή μεταξύ άλλων ανέφερε: «Όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο οι γονείς μου ήταν νέοι άνθρωποι με τρία παιδιά. Θυμάμαι να φεύγουμε στην πρώτη εισβολή με την γιαγιά μου και την μάνα μου. Παίζαμε ένα παιχνίδι, φανταζόμασταν ότι τα στάχια ήταν οι Τούρκοι και τα χτυπούσαμε με μαγκούρες να ξορκίσουμε το κακό».

Για τον θάνατο του αδερφού της, αποκάλυψε: «Μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού μου, επέστρεψα στην Κύπρο και έμεινα. Τον αδερφό μου τον χάσαμε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα…Τον θάνατο του αδερφού μου τον βίωσα μέσα από τα μάτια της μάνας μου».

Η ίδια αποκάλυψε και το πρόβλημα υγείας που είχε, όταν ανακάλυψε έναν όγκο στην κοιλιά: «Ξαφνικά βρέθηκα να έχω ένα κουβάρι στην περιοχή της κοιλιάς. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, ότι ήταν καλοήθης όγκος, δεν ξέραμε τι ήταν…».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS