LIFESTYLE

Κυριάκος Πελεκάνος: Τα βίντεο με τον γιο του που είχε στείλει στον φίλο του που πέθανε - Ράγισαν καρδιές

LifenewsTeam

Ο Κυριάκος Πελεκάνος τον περασμένο Απρίλιο έχασε τον κολλητό του φίλο Στάθη Κατσαρή από κορωνοιό.

Συχνά βλέπουμε τον Κύπριο personal trainer σε αναρτήσεις για τον Στάθη δηλώνοντας συνεχώς πόσο του λείπει η απουσία του. Πριν από λίγο με αφορμή τα γενέθλια που θα είχε ο φίλος του δημοσίευσε και μας συγκίνησε όλους τα βίντεο που του έστελνε τα τελευταία χρόνια μαζί με τον γιο του για να του ευχηθούν "Χρόνια πολλά".

«Κάθε χρόνο έτσι μέρα σου έστελνα βίντεο με τον Κριστιάν να τραγουδά στον θείο Στάθη το Happy Birthday. Σήμερα θα γιορτάζαμε και θα ήθελες να βγούμε έξω και γω να μην θέλω πολλά πολλά και να νευριάζεις.

Γι’αυτό φέτος αποφασίσαμε μαζί μ’αυτούς που σ’αγαπούν ακόμα να τιμήσουμε την μνήμη σου και να μαζέψουμε χρήματα να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως βοηθούσες και συ τους δικούς σου. Lift For Life λοιπόν και κάθε επανάληψη να είναι και εισφορά στον σκοπό μας.

Η ανταπόκριση από τα γυμναστήρια σε όλα τα μέρη της Κύπρου απίστευτη, δείγμα το πόσους φίλους έχεις! Χρόνια Πολλά στον Παράδεισο Σταθούι μου ,συνέχισε να μας προσέχεις… Καλή αντάμωση να έχουμε φίλε μου καλέ.

ΥΓ :σύντομα θα υπάρχουν κουμπαράδες στα γυμναστήρια για τον σκοπό μας»

Δείτε τα βίντεο 

READ MORE

LATEST NEWS