LIFESTYLE

Στο X-Factor ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους! Με δάκρυα στα μάτια στην audition του (Βίντεο)

Lifenews

Δες το τρέιλερ

Το μεγαλύτερο talent show επιστρέφει για ακόμη μια φορά, πιο εντυπωσιακό και ανανεωμένο από ποτέ.

Μέσα από το X-Factor αναδείχθηκαν μερικά από τα δημοφιλέστερα ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρα κάθε νέου καλλιτέχνη.

Το μουσικό show στην Κύπρο θα προβάλλεται από τον Alpha, ενώ κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 18 Μαρτίου στις 23:10 με μια παραγωγή κορυφαίων προδιαγραφών.

Με την πιο fun διάθεση και αλάνθαστο μουσικό ένστικτο, οι Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος αναζητούν τους επόμενους σούπερ σταρ της χώρας και τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους.

Ο νικητής του «X Factor» διεκδικεί 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records. Για πρώτη φορά, χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος θα εμψυχώνουν και θα μεταφέρουν τη θετική τους ενέργεια στους διαγωνιζόμενους.

Τα live του «X Factor», θα παρουσιάσει με την ξεχωριστή αμεσότητα και το χιούμορ του ο Αντρέας Γεωργίου.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε είδαμε μάλιστα τον Κύπριο ηθοποιό και τραγουδιστή Ηρόδοτο Μιλτιάδους, ο οποίος όπως θα δεις ήταν φανερά συγκινημένος.

Δες το τρέιλερ:

READ MORE

LATEST NEWS