LIFESTYLE

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου! «Πέθαναν» τον γιο του (Βίντεο)

Lifenews

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Συνέντευξη στο podcast «From Zero to Hero» παραχώρησε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, όπου μίλησε για την απόφαση του να χάσει κιλά, την επιτυχία της εκπομπής «24Ώρες», ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έπεσε θύμα της παραπληροφόρησης του διαδικτύου.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε για πρώτη φορά πως τον Αύγουστο του 2021, κυκλοφόρησε ψευδής είδηση ότι ένας 12χρονος στην Κύπρο «έχασε» τη ζωή του μετά από τη χορήγηση του εμβολίου, ενώ επιτήδειοι διέδιδαν μέσω διάφορων σελίδων ότι πρόκειται για τον γιο του.

Μάλιστα όπως ανέφερε στη συνέντευξη του, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, με την υπόθεση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Για το θέμα ανέφερε: «Έπεσα θύμα της παραπληροφόρησης και δεν το είπα ποτέ. Αυτό συνέβη την περίοδο που δημοσιεύτηκε η ψευδής είδηση ότι ένας δωδεκάχρονος έχασε τη ζωή του λόγω εμβολιασμού.

Την ημέρα που έγινε η διάψευση της εν λόγω είδησης, ήταν η μέρα που εμβολιάστηκε ο γιος μου, ο οποίος είναι 12 χρονών. Ήθελε ο ίδιος να εμβολιαστεί και εγώ υποστήριξα αυτή τη διαδικασία.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πήρα ένα μήνυμα από μια παλιά συνάδελφό μου που με ρωτούσε αν είναι όλα καλά. Στη συνέχεια μού έστειλε φωτογραφία του γιου μου σε κάτι site του Facebook στην Ελλάδα, με μια κυρία να γράφει ότι «Αυτό είναι το παιδάκι που έχασε τη ζωή του στην Κύπρο», μάλιστα από κάτω υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια του στιλ «καλά να πάθει».

Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Έκατσα ψύχραιμα γιατί αμέσως ξεκίνησα να σκέφτομαι να μην το δει το μωρό, πλέον βέβαια του το είπα γιατί τροχοδρομήθηκε η διαδικασία. Προσπάθησα να μπω σε εκείνο του group, αλλά με απέρριπταν επανειλημμένα γιατί ήξεραν ότι εκείνος που έκανε το αίτημα ήμουν εγώ. Έψαξα και βρήκα τον διαχειριστή/στρια, δεν θέλω να φωτογραφίσω το άτομο γιατί είναι σε εξέλιξη η διαδικασία ενώπιον της δικαιοσύνης.

Έστειλα προσωπικό μήνυμα και μου έκανε επίθεση ότι το είχε δει από αλλού. Ψέματα γιατί με απέρριπταν επανειλημμένως από το group.

Έστειλα ένα e-mail στο ηλεκτρονικό έγκλημα με όλα τα screenshots. Την ίδια μέρα με πήραν τηλέφωνο και για αυτό τους αφιέρωσα ένα επεισόδιο στις «24 Ώρες». Έδωσα μια κατάθεση και την επόμενη μέρα ανακαλύφθηκε ποιο ήταν αυτό το άτομο. Πήγα στον ανακριτή και τροχοδρομήθηκε η διαδικασία.

Αυτό το άτομο ήταν στην Κύπρο και μου ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν απάντησα… Προβληματίστηκα αν θα αποσύρω την υπόθεση ή όχι και αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να την αποσύρω».

Δες το απόσπασμα στο 22ο λεπτό:

READ MORE

LATEST NEWS