LIFESTYLE

Ματθίλδη Μαγγίρα: Η κούκλα κόρη της ξύρισε τα μαλλιά της!

Lifenews

Δες την εντυπωσιακή αλλαγή της

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είναι μια από τις πιο ταλαντούχες show woman της Ελλάδας, που στη μακρόχρονη καριέρα της, την είδαμε σε σήριαλ, παρουσίαση εκπομπών αλλά και λαμπερών show.

Η ίδια ωστόσο, κρατούσε πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη λατρεμένη της κόρη και αυτό συνεχίζει να κάνει μέχρι και σήμερα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη με τον Αμερικανό μουσικό Alex Foster, από το 2003 έως και το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη 18χρονη σήμερα Litha.

H Litha ζει με τον πατέρα της στην Αμερική και αυτό το είχε πάρει η ίδια απόφαση πριν μερικά χρόνια. Μάλιστα η Ματθίλδη ταξιδεύει όποτε μπορεί στην Αμερική για να συναντήσει την κόρη της, όπως και η Litha, που έρχεται συχνά στην Ελλάδα για να συναντήσει τη μαμά και την οικογένεια της.

Η όμορφη κόρη της Ματθίλδης τόλμησε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της και ξύρισε το κεφάλι της, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Η ίδια αποχαιρέτησε την πλούσια κόμη της και τα αρκετά σγουρά μαλλιά της, με τη Ματθίλδη Μαγγίρα να χειροκρότησε την απόφασή της όπως μπορείτε να δείτε και από το σχόλιό της.

READ MORE

LATEST NEWS