LIFESTYLE

«Σε νεαρή ηλικία είχα δεχτεί μια ανήθικη πρόταση που με έκανε να νιώσω πολύ άβολα»

Lifenews

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε μικρή ηλικία

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος μίλησε για το λόγο που ήρθε στην Ελλάδα από την Κριμαία, το ρατσισμό, το μπαλέτο, και την τρυφερή σχέση με την κόρη του που τον κάνει να «λιώνει».

Ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο, ο οποίος αρχικά ανέφερε: «Την απόφαση να έρθουμε στην Ελλάδα την πήρε η μητέρα μου. Ήρθε να κάνει ένα διδακτορικό στην Φιλοσοφική σχολή. Ήθελε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, να έρθει να μάθει ελληνικά, να σπουδάσει ελληνική φιλοσοφία. Αυτό έκανε και με έφερε μαζί της. Ρατσισμό βίωσα το πρώτο διάστημα, όταν δεν μπορούσα να μιλήσω γιατί δεν ήξερα τη γλώσσα. Είχα βιώσει και λίγο ρατσισμό για τον χορό, όταν μαθεύτηκε ότι έκανα μπαλέτο. Εκεί βίωσα ρατσισμό από τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων. Αυτό σταμάτησε όταν μετά από ένα διάστημα με παρουσίασαν από την κρατική σχολή στην εκπομπή που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου».

Για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε μικρότερος ανέφερε: «Κάνω τώρα κάποια γυρίσματα για τη νέα σειρά του Mega… Υπήρξαν φορές που μπορεί να ένιωσα αδικημένος αλλά είμαι ασταμάτητος, ήθελα πάντα στη δουλειά μου να είμαι χρήσιμος. Σε νεαρή ηλικία είχα δεχτεί μια ανήθικη πρόταση που με έκανε να νιώσω πολύ άβολα σαν παιδί αλλά και σαν κάποιον που ξεκινά τότε την καριέρα του. Πρέπει να θυμούνται αυτοί που φέρονται λάθος ότι δεν ξεχνάμε την οποιαδήποτε κακοποίηση και άσχημη συμπεριφορά».

Όσο αφορά τη μικρή του κόρη, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως: «Είμαι ο απόλυτος χαζομπαμπάς. Με κάνει και λιώνω αυτό το πλάσμα αλλά νομίζω με ακούει περισσότερο απ΄ ότι τη μαμά της».

Βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS