LIFESTYLE

Κύπρια συγκλονίζει μιλώντας για τον αδερφό της που είναι εγκλωβισμένος σε καταφύγιο στην Ουκρανία!

Lifenews

Με δάκρυα στα μάτια εξομολογείται - «Άφησαν τους ανθρώπους μας μόνους και αβοήθητους»

Η επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία πριν από μερικές ημέρες συγκλονίζει το παγκόσμιο, με τις ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να συγκινούν τους πάντες.

Μέσα από την εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου, η Μαρία Μιχαήλ από την Κύπρο μίλησε στην εκπομπή για τον αδερφό της, ο οποίος βρίσκεται με τη σύζυγό του, εγκλωβισμένος στο Χάρκοβο, στην Ουκρανία.

Φανερά συγκινημένη και αγχωμένη για τον αδερφό της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο αδερφός μου είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου, βρέθηκε στην Ουκρανία προκειμένου να διευθετήσει κάποιες οικογενειακές υποθέσεις… Μεσολάβησε ο πόλεμος και έμεινε εκεί. Περνούν πολύ δύσκολα και δεν έχουν καμία ενημέρωση. Είναι στα καταφύγια από την Πέμπτη. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για το Χάρκοβο που γίνονται συνεχείς βομβαρδισμοί. Ακούνε, δεν βλέπουν κάτι… Τίθεται θέμα ανθρώπων δεύτερης κατηγορίας; Εμάς δεν κάνουν τίποτα. Άφησαν τους ανθρώπους μας μόνους και αβοήθητους, χωρίς καμιά ενημέρωση. Είμαστε πολύ θυμωμένοι και στεναχωρημένοι».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS