LIFESTYLE

Ελπίδα Ιακωβίδου: «Ένας άγνωστος με προσέγγισε και μου πρότεινε αν ήθελα να γίνω παρουσιάστρια»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον Τάσο Ευαγγέλου μίλησε η Ελπίδα Ιακωβίδου, για την πορεία της στην τηλεόραση, τις σχέσεις της με το ΡΙΚ αλλά και για τις προτάσεις που δέχτηκε κατά καιρούς.

Αρχικά η ίδια αποκάλυψε πως έγινε παρουσιάστρια, αποκαλύπτοντας πως: «Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή μου εντελώς τυχαία. Σε ένα μπαράκι με προσέγγισε ένας άγνωστος και μου πρότεινε αν ήθελα να γίνω παρουσιάστρια… Δεν είχα ιδέα από τηλεόραση, αλλά ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησα στο ΡΙΚ και στην τηλεόραση».

Όσο αφορά τις σχέσεις της με το ΡΙΚ και το παρασκήνιο με την εμφάνιση της στον Μιχάλη Σοφοκλέους ξεκαθάρισε: «Με το ΡΙΚ οι σχέσεις μου ήταν και είναι άψογες. Το ΡΙΚ είναι η οικογένειά μου και το δεύτερο μου σπίτι… Κάθε πρόταση είναι συζητήσιμη, είτε προέρχεται από το ΡΙΚ, είτε από άλλο κανάλι».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήθελα να είμαι βάρος στην οικογένεια μου. Δούλεψα αρκετά ως πωλήτρια σε διάφορα καταστήματα. Εάν είχα μια σχέση στη ζωή μου που θα οδηγούσε στον γάμο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα. Πριν από χρόνια υπήρξε σχέση μου, που ο σύντροφός μου ήθελε να προχωρήσουμε σε γάμο αλλά εγώ δεν ήθελα. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που ονειρεύονταν γάμο και παιδιά. Ναι έχω ψάξει κινητό συντρόφου μου αλλά δεν βρήκα τίποτα».

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS