LIFESTYLE

Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψε πως χώρισε με την Αθηνά NY και αποκάλυψε εαν είχαν σεξουαλικές επαφές (βίντεο)

LifenewsTeam

O γκεστ καλεσμένος της σημερινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούριου ήταν ο Αλέξης Παππάς. Στη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε πρώτη φορά το χωρισμό του από την Αθηνά New York ενώ διέψευσε όσους τον θέλουν ζευγάρι με την δικιά μας Άννα Ζένιου. Δεν δίστασε να απαντήσει και εαν ολοκλήρωσαν τη σχέση τους με την Αθηνά. 

"Με την Άννα είμαστε φίλοι. Το αποκλείω να έχουμε κάτι στο μέλλον. Με την Αθηνά προσπαθήσαμε να τα βρούμε και να δούμε κοινά σημεία επαφής, αλλά τελικά η απόσταση έδειξε πως δε μπορούμε να είμαστε μαζί. Προσπαθήσαμε και οι δύο. Στα ταξίδια και τις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Δε ξέρω αν είμαι στη φέτα…Μιλήσαμε με την Αθηνά, τα λέγαμε τακτικά, αλλά είπαμε από κοινού ότι μας πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας. Η δραστηριότητα η επαγγελματική της Αθηνάς είναι στην Αμερική και η δικιά μου εδώ. Να θυμίσω πως η Αθηνά ήταν αυτή που έλεγε πως θα μείνει στην Ελλάδα". 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν δίστασε να ρωτήσει τον ηθοποιό αν ολοκλήρωσε τη σχέση του με την Αθηνά, με εκείνον να απάντάει: "Όχι, δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Δε νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας".

 Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε

READ MORE

LATEST NEWS