LIFESTYLE

Μαρία Τσιάκκα: Όσα αποκάλυψε για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος» αλλά και τους γονείς της (Βίντεο)

Lifenews

«Το #metoo με σόκαρε, νόμιζα ότι ήταν όλα ονειρικά, οι γονείς μου με προετοίμασαν»

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου μίλησε η Μαρία Τσιάκκα, για τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγιος Παΐσιος», για τους γονείς της αλλά και για το κίνημα #metoo.

Η κόρη του Γιώργου Τσιάκκα και της Χριστίνας Παυλίδου που σπουδάζει ηθοποιός, μίλησε για τη σειρά «Άγιος Παΐσιος» όπου συμμετέχει αλλά και το κόμπλεξ που ένιωθε στο παρελθόν για τους γονείς της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η εμπειρία στον Άγιο Παίσιο ήταν από τις καλύτερες της ζωής μου. Από μωρό με έμαθαν πως στα γυρίσματα δεν είναι η μαμά και ο μπαμπάς, αλλά συνεργάτες. Δεν ήθελα ποτέ να τους εκθέσω και με έμαθαν να είμαι επαγγελματίας. Είχα άγχος για τη σειρά και με φόβιζε. Πήρα καλές κριτικές και οι συμφοιτητές και οι φίλοι μου είπαν καλά λόγια.. 

Πάντα είχα το κόμπλεξ τι θα μου λένε για τους γονείς μου, αλλά όλα αυτά τα κόμπλεξ -αν μπορώ να τα ονομάσω έτσι- τα καλύπτει η αγάπη του κόσμου για το πρόσωπό τους».

Για το κίνημα #metoo η νεαρή ηθοποιός τόνισε: «Το #metoo με σόκαρε, νόμιζα ότι ήταν όλα ονειρικά, οι γονείς μου με προετοίμασαν».

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS