LIFESTYLE

Ε. Μενεγάκη: Με βουρκωμένα μάτια μίλησε για την Ουκρανία! «Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο»

Lifenews

Συγκινεί με όσα ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής της

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον πόλεμο στην Ουκρανία έκανε έναρξη σήμερα το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια φανερά αμήχανη και συγκινημένη καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, μιλώντας για όλα αυτά που παρακολουθούμε τα τελευταία 24ωρα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Καλησπέρα σας, αυτό το μικρό παιδάκι τα είπε όλα και είναι αυτό το μικρό παιδάκι που όλοι νομίζω έχουμε παρακολουθήσει αμέτρητες φορές από χθες τα ξημερώματα, από την εισβολή που έγινε στην Ουκρανία. και ομολογώ πως ό,τι έχω να σας πω και ό,τι θα συζητήσουμε έχει να κάνει με μία γυναίκα που έχει παιδιά, με μία γυναίκα που έχει αγωνίες, με μία γυναίκα που σκέφτεται τι συμβαίνει στον κόσμο. Το περιμέναμε αυτό μέχρι εχθές;

Ξαναλέω ότι δεν είμαι άνθρωπος της ενημέρωσης, δεν είμαι βαθιά μέσα στα πράγματα, ζω όμως σε αυτή τη χώρα και με ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω μου, τι γίνεται στα σύνορά μας, τι γίνεται στην Ευρώπη. Και αναρωτιέμαι: κάπου εκεί κοντά είναι τα σύνορα της Ευρώπης; Αυτή η εισβολή λέγεται εισβολή ή λέγεται πόλεμος; Βλέπουμε αυτά τα νεογέννητα παιδάκια που ξαφνικά τα μετέφεραν σε καταφύγια, το πρόσωπο της δασκάλας με τα αίματα παντού, ανθρώπους να μαζεύουν τα πράγματά τους και να φεύγουν οπουδήποτε μακριά από την πατρίδα τους…».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS