LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη: Εντυπωσιασμένη με τον Προκόπη Αγαθοκλέους και τον ρόλο του ως «Άγιος Παΐσιος»

Lifenews

Ο Κύπριος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 23 Φεβρουαρίου ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

Ο Κύπριος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του ΜEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό», αλλά και για την επίσκεψή του στο Άγιον Όρος.

Ο Προκόπης Αγαθοκλέους μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως έχει συνομιλήσει με ανθρώπους που είχαν γνωρίσει και μιλήσει με τον Άγιο Παΐσιο και όπως είπε, όλοι τους λένε πως ο γέροντας ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, χιούμορ, γενναιοδωρία, αρχοντιά.

Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε πως: «Φαίνεται πως υπάρχει ανάγκη της σύγχρονης βάρβαρης εποχής που ζούμε, να στραφεί στον Θεό, ο κόσμος στρέφεται προς το μέσα του, και όταν στρέφεσαι μέσα σου, έχεις ανάγκη από βοήθεια», ενώ όταν δέχτηκε την πρόταση για τον ρόλο ανέφερε πως: «Όταν μου προτάθηκε ο ρόλος ήταν ένα αρχικό σοκ! Πιστεύω πως είναι εμμέσως αυτοσκοπός να καταπιάνομαι με διαφορετικά πράγματα».

Τέλος αποκάλυψε πως υπάρχουν σκέψεις για έναν δεύτερο κύκλο της σειράς, λέγοντας πως: «Ετοιμάζεται δεύτερος κύκλος καταρχάς. Είναι στις σκέψεις ένας δεύτερος κύκλος. Ο πρώτος κύκλος φτάνει μέχρι τη στιγμή που ονομάζεται Άγιος Παΐσιος για πρώτη φορά στη Μονή Φιλοθέου».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS