LIFESTYLE

Κυπρής – Καραγιώργη: Απαντούν στα σχόλια που τους θέλουν να «πουλούν» τη σχέση τους! (Βίντεο)

Lifenews

«Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος» - Όσα αποκάλυψαν στην Ελπίδα Ιακωβίδου

Καλεσμένοι στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, «Όμορφη Μέρα, Κάθε Μέρα» με την Ελπίδα Ιακωβίδου βρέθηκαν καλεσμένοι ο Χρήστος Κυπρής και η Ειρήνη Καραγιώργη, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Το ζευγάρι μίλησε για την γνωριμία του, τον χρόνο που αφιερώνουν στη σχέση τους, αλλά απάντησαν και στα κακεντρεχή σχόλια που τους θέλουν να πουλούν τη σχέση τους μέσα από τα social media τους.

Από την πλευρά της η όμορφη ηθοποιός ανέφερε: «Δεν ήταν αυτοσκοπός στην αρχή. Είχαμε πάει μια κρουαζιέρα και βάλαμε ένα story μαζί. Εγώ δεν υπολόγιζα να καταλάβουν (οι δημοσιογράφοι) και να γράψουν κτλ. Με έπαιρναν εκείνο το πρωί τηλέφωνο διάφοροι δημοσιογράφοι να με ρωτήσουν. Από τη στιγμή που είχε βγει, που εγώ δεν υπολόγιζα να βγει με αυτό τον τρόπο προς τα έξω. Πλέον δεν με πειράζει να μοιραστούμε τη χαρά μας».

Ο γνωστός γιατρός ανέφερε: «Εμείς κάνουμε αυτό που νιώθουμε. Δεν μας νοιάζει και δεν προσπαθούμε να προκαλέσουμε. Αν θέλουμε να ανεβάσουμε μια φωτογραφία, θα το κάνουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος, αν αυτό είναι ψεύτικο ή αληθινό. Μόνο εμείς ξέρουμε αν είναι ή όχι και πιστεύουμε πως είναι αληθινό αυτό που νιώθουμε…».

Δες το απόσπασμα στο 11ο λεπτό:

READ MORE

LATEST NEWS