LIFESTYLE

Baby boom! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε μανούλα και μόλις το μάθαμε! (Φώτο)

Lifenews

Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά χθες Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ο λόγος για την Τερέζα Σάσσου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τις επιτυχίες των παιδικών τραγουδιών «Mazoo and the Zoo», που γνωρίζουν τεράστια επιτυχία μέχρι και σήμερα.

Η ίδια έκανε γνωστά τα χαρμόσυνα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα συγκινητικό κείμενο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «22/2/22...δεν περίμενα κάτι άλλο από σένα αστεράκι μου λαμπερό...αφού από την πρώτη στιγμή έδειξες πόσο τυχερό παιδάκι είσαι...πόσο ευλογημένο...και πόσο μοναδικό... επιτέλους σε κράτησα στην αγκαλιά μου και πλέον δε σε αφήνω με τίποτα και ποτέ!!!για εξετάσεις σε παίρνουν και μου λείπεις από το πρώτο δευτερόλεπτο...και κοιτάζω συνεχώς την πόρτα ποτέ θα ξαναμπείς.. πόσο ευτυχισμένη με κάνεις κουκλάκι μου...αγοράκι μου ..γιόκα μου...ένα τεράστιο ευχαριστώ στο μπαμπάκα σου που σε έφερε στη ζωή μου και οι δυο σας μαζί μου την κάνατε μαγική!!!σας λατρεύωωωωωω!!!!💙💙💙
Να μας ζήσεις πρίγκιπα μου...🤗🙏👶⭐💙».

READ MORE

LATEST NEWS