LIFESTYLE

Χάρης Κκολός: Δεν φαντάζεσαι πως φλέρταρε τη σύζυγο του Μαρία Μιχαήλ!

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους

Στην κάμερα της εκπομπής «Mε Αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε συνέντευξη η Κύπρια ηθοποιός, Μαρία Μιχαήλ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, για τα 20 χρόνια κοινής πορείας με τον Χάρη Κκολό αλλά και για τις δύο τους κόρες.

Για την πορεία της στο θέατρο και την τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πάντα προσπαθώ ν’ ανακαλύπτω κοινά στοιχεία με τους ρόλους που υποδύομαι… Τη δουλειά μου την βλέπω ως ψυχανάλυση… Η δουλειά μου με βοηθάει να εξελίσσομαι ως άνθρωπος… Δεν αφήνω τον εαυτό μου να επηρεαστεί από συμπεριφορές των ανθρώπων… Απαιτώ ευγένεια και σεβασμό από τον κάθε συνεργάτη μου… Το να γίνω ηθοποιός δεν ήταν κάτι που είχα ονειρευτεί να κάνω».

Η Μαρία Μιχαήλ μάλιστα αποκάλυψε πως τη φλέρταρε ο Χάρης Κκολός, αλλά και πως είναι ως σύζυγος τόσα χρόνια: «Υπήρξαν περίοδοι που περάσαμε δύσκολα οικονομικά ως οικογένεια αλλά τα καταφέραμε… Η πρώτη μας γνωριμία με τον Χάρη, έγινε στα ιδιαίτερα λογιστικής… Ο Χάρης προσπαθούσε με κάθε τρόπο να μου τραβήξει την προσοχή ρίχνοντας το μπλάνκο του κάτω και μου ζητούσε το δικό μου… Ο Χάρης είναι ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος γενικά… Άλλαξαν πολλά μέσα σ΄ αυτά τα 20 χρόνια. Προσαρμοστήκαμε όμως με τις αλλαγές ο ένας του άλλου… Με τον Χάρη ελάχιστες φορές έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο και στην τηλεόραση… Προσπαθούμε να μην κάνουμε τις ίδιες δουλειές για να υπάρχει πάντα κάποιος σπίτι για τα παιδιά».

READ MORE

LATEST NEWS