LIFESTYLE

Ιάσων Τριανταφυλλίδης για Μουτσινά: «Μη ρίξουμε τόσο χαμηλά τη συζήτηση, δεν μου αρέσει» (Βίντεο)

Lifenews

Χείμαρρος ο γνωστός συγγραφέας

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο οποίος ήταν για ακόμη μια φορά χείμαρρος!

Ο γνωστός συγγραφέας και κριτικός κινηματογράφου δε δίστασε να σχολιάσει καυστικά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ μίλησε και για το νέο του βιβλίο.

Αρχικά για τα ριάλιτι ανέφερε: «Ένα ριάλιτι με μάγειρες έχει επαγγελματική αποκατάσταση είναι αποδεκτό. Όταν βλέπεις reality κατηγορίας «Survivor», «Φάρμα» τους λυπόμουν αυτούς που πήγαιναν, γιατί γίνονταν ρεζίλι. Γιατί να δει κανείς ανθρώπους να ξεφτιλίζονται; Για να διασκεδάσω; Στη Ρώμη ζω να βλέπω λιοντάρια να τρώνε μονομάχους;».

Ακολούθως σχολίασε τηλεοπτικά πρόσωπα λέγοντας: «Δεν την έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα την Μαλέσκου, ξέρω ότι μιλάει ωραία ελληνικά, όλοι όμως δεν πρέπει να μιλάνε ωραία ελληνικά; Η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι από τις αγαπημένες μου, πεθαίνω, τους αντιμετωπίζει σαν παιδάκια. Μην ρίξουμε τόσο χαμηλά την συζήτηση μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά. Δεν μου αρέσει ο ίδιος και το είδος της εκπομπής που είναι πάλι ο ίδιος…

Γρήγορης Αρναούτογλου; Ας μην ρίχνουμε το επίπεδο τόσο πολύ. Ο Τανιμανίδης δεν είναι που μαζί με έναν άλλον έβγαζαν τις μπλούζες κι έδειχναν τα μπράτσα τους και δεν δείχναμε το μέρος, αλλά τα μπράτσα;».

Βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS