LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο Ευθύμιος Δίπλαρος! «Η Αργυρώ ένιωσε ότι είχε καρκίνο» (Βίντεο)

Lifenews

«Από μόνη της έπιασε τον όγκο στο στήθος… έτρεξε για εξέταση»

Στο «Πρωτοσέλιδο» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου ο Ευθύμιος Δίπλαρος, προχωρώντας σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σύζυγο του, Αργυρώ Ροτσίδου. 

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, μίλησε για την περιπέτεια της συζύγου του, ενώ συγκινήθηκε μιλώντας για όσα βίωσαν στη Γερμανία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όταν κάποιος σου ανακοινώνει ότι έχεις καρκίνο, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Όμως οι προσευχές όλων, η συμπαράσταση, τα μηνύματα που λαμβάναμε εκεί απομονωμένοι που ήμασταν, ήταν αυτό που μας έδωσε τη δύναμη για να παλέψουμε, έχοντας υπόψη ότι πρέπει να γυρίσουμε πίσω στα παιδιά μας».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Η Αργυρώ δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Από μόνη της έπιασε τον όγκο στο στήθος. Η ίδια ένιωσε ότι είχε καρκίνο. Η ίδια έτρεξε χωρίς καν να με ακούσει εμένα, που της έλεγα ότι δεν είχε τίποτα, έκλεισε τα ραντεβού και έκανε την εξέταση, εντόπισε τον καρκίνο και τρέξαμε αμέσως στη Γερμανία σε ένα πολύ εξειδικευμένο κέντρο. Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά, αλλά θα χρειαστεί να μεταβούμε και για την επέμβαση τον Μάρτιο…

Φύγαμε σε δύο ημέρες. Παρασκευή διαγνώστηκε, Δευτέρα ήμασταν Βερολίνο. Ήταν πολύ δύσκολοι οι πρώτοι δύο μήνες. Ήμασταν μόνοι, δεν γνωρίζεις κανένα. Στην πορεία όμως μας συμπαραστάθηκαν κι άλλοι ασθενείς Κύπριοι που βρήκαμε».

Ο Ευθύμιος Δίπλαρος αναφέρθηκε και στα παιδιά του, λέγοντας πως: «Τους μιλούσαμε 2-3 φορές την ημέρα όταν η Αργυρώ ένιωθε καλά. Δεν τους έχουμε πει (για τον καρκίνο). Θα τους μιλήσουμε κάποια στιγμή, αλλά όταν ήρθαμε την περασμένη Πέμπτη δυστυχώς ενημερωθήκαμε ότι η πεθερά μου ήταν θετική στον κορωνοϊό, άρα υποθέσαμε ότι θα είχαν και τα μωρά covid».

Βίντεο: 

 

READ MORE

LATEST NEWS