LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Μετά τον αρραβώνα τους δέχτηκαν πρόταση για ριάλιτι!

Lifenews

Μάθε όλες τις πληροφορίες

Τους τελευταίους δύο μήνες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μονοπωλούν το ενδιαφέρον των media, ενώ σχεδόν καθημερινά βρίσκονται σε κάποια εκπομπή.

Το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτα του το περασμένο Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας, με ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μετά τον αρραβώνα τους ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι φαίνεται να δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει σε νέο ριάλιτι που έρχεται τη νέα σεζόν στο Star.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ταξιδιωτικό ριάλιτι Asian Express, που έχει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό, ενώ όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι σκέφτεται σοβαρά να δεχτεί την πρόταση.

Η Παραγωγή θέλει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής, που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πριν από το Πάσχα. Τα 9 ζευγάρια των celebrities που θα επιλεχθούν θα προσπαθήσουν να ταξιδέψουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας: Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη, Ταϋλάνδη.

Θα πρέπει να ταξιδέψουν με λίγα χρήματα, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά τους αφού οι δυσκολίες είναι πολλές. Μία ακόμα διάσημη που έχει δεχτεί πρόταση και έχει ήδη συμφωνήσει με την Παραγωγή, όπως διαβάσαμε στο Nikopolis Blog, είναι η Χριστίνα Κολέτσα.

Η τραγουδίστρια θα ταξιδέψει στην Ασία με την καλύτερή της φίλη και θα πρέπει να επιβιώσει με μόλις 1 ευρώ τη μέρα!

READ MORE

LATEST NEWS