LIFESTYLE

Κάλια Ελευθερίου: Δέχτηκε προσβλητικό σχόλιο για τα χείλη της και έδωσε αποστομωτική απάντηση! (Φώτο)

Lifenews

«Το έχεις παρακάνει με τα χείλη σου»

Η Κάλια Ελευθερίου είναι ιδιαίτερα ενεργή μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, έχοντας μια υπέροχη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα η ίδια δε διστάζει να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς, όπως έκανε και την σήμερα, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα ένας διαδικτυακός της φίλος της έστειλε ένα σχόλιο που αφορούσε τα χείλη της, γράφοντας της χαρακτηριστικά: «Νομίζω ήρθε ο καιρός να σου το πει κάποιος… Το έχεις παρακάνει με τα χείλη σου… Μεν τα κάμνεις τόσο έντονα γιατί μοιάζουν τρομακτικά».

Η Κάλια Ελευθερίου μάλιστα δε δίστασε να του απαντήσει, γράφοντας στο μήνυμα της: «Νομίζω ήρθε ο καιρός να σου το πει κάποιος… είναι πολύ δειλό να έχεις ένα λογαριασμό απλά για να ακολουθείς κόσμο και να κρίνεις το τι γουστάρουν να κάνουν με την εμφάνισή τους. Είναι τρομαχτικό το πόσο άνετα νιώθεις να μου πεις ότι παράχεσα κάτι ενώ εσύ δεν έχεις καν το θάρρος να δείξεις ποιος είσαι! Βρες τα με τον εαυτό σου και άσε τα χείλη μου να είναι όσο τρομακτικά θέλω να είναι».

READ MORE

LATEST NEWS