LIFESTYLE

Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη φωτογραφία της Χαραλαμπίδου μαζί με την… Πόπη και Άντζελα!

Lifenews

Δεν είχαμε ιδέα

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Εκείνη και Εκείνοι» με την Αθηνά Χάλκου στο ΡΙΚ, βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 20 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Αργυρίδης και ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Οι δημοφιλείς ηθοποιοί που έγραψαν ιστορία στην Κυπριακή τηλεόραση ως το αχτύπητο δίδυμο, «Πόπη και Άντζελα», μίλησαν στην παρουσιάστρια για την ιστορία των αγαπημένων μας γιαγιάδων που για περισσότερα από 10 χρόνια μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον.

Μεταξύ άλλων, οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν για πρώτη φορά την ιστορία πίσω από την περιβόητη φωτογραφία με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου, που όλοι μαζί πόζαραν πάνω σε μια μοτοσικλέτα!

Την εποχή εκείνη η βουλευτής του ΑΚΕΛ παρουσίαζε το «Ευχάριστο Σαββατόβραδο» με τεράστια επιτυχία και στο πλαίσιο της προώθησης του show, φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί!

Μάλιστα όπως αποκάλυψαν οι ηθοποιοί στην εκπομπή, η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε πίσω της ένα μεγάλο παρασκήνιο, το οποίο συνδεόταν με ένα έγκλημα που είχε συμβεί εκείνη την περίοδο, με το δίδυμο «Πόπη και Άντζελα» να βοήθησαν την αστυνομία στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην Πλατεία Ελευθερίας και έχει ιστορία από πίσω. Εκτός από γέλιο είχε να κάνει με ένα έγκλημα που είχε γίνει εκείνες τις ημέρες αλλά δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες. Από αυτή την φωτογραφία, ο κύριος Ναθαναήλ Παπαγεωργίου υπαστυνόμος της ΥΚΑΝ εξάρθρωσε ολόκληρο κύκλωμα με ναρκωτικά… Ο Ναθαναήλ Παπαγεωργίου ήταν πολύ φίλος μας.

Πηγαίναμε στις χοροεσπερίδες της ΥΚΑΝ ως γιαγιάδες. Μια ημέρα μας λέει: «ρε παιδιά να σας ζητήσω μια χάρη; Να έρθετε μια ημέρα να κάνετε ότι γυρίζεται την «Πόπη και Άντζελα».. Είχαμε πάει στο αρχηγείο της αστυνομίας και είχαν καταστρώσει ολόκληρο σχέδια για να συλλάβουν κάποιους με ναρκωτικά μεγαλοεμπόρους. Πήγαμε εμείς τάχα, σε μια ταβέρνα στο Ζύγι για να κάνουμε γύρισμα για τις γριούλες και πήγαμε με κάμερα της αστυνομίας για να βλέπουν πως εμείς γυρίζουμε».

Βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS