LIFESTYLE

Χριστίνα Παυλίδου: «Δεν ήμασταν θρήσκοι, δεν πηγαίναμε εκκλησία, δεν ήξερα τι σημαίνει πνευματικός»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε για τη σειρά «Άγιος Παϊσιος»

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής, 20 Φεβρουαρίου η Χριστίνα Παυλίδου.

Η Κύπρια ηθοποιός πήγε στην εκπομπή με αφορμή τη σειρά «Άγιος Παϊσιος» που προβάλλεται από το Mega και υποδύεται τη μητέρα του Αγίου.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η οικογένειά της δεν ήταν ποτέ κοντά στον Θεό ωστόσο για την ίδια τα πράγματα άλλαξαν όταν μαζί με τον σύζυγό της γνώρισαν έναν Γέροντα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σε όλες τις επιλογές η πίστη ήταν οδηγός. Δεν ήταν από την αρχή έτσι. Στην πορεία ο Θεός μας έβαλε σε έναν άλλο δρόμο γιατί ξεκινήσαμε με μια άλλη κατεύθυνση. Δεν προέρχομαι από μια οικογένεια με πνευματικό στοιχείο. Δεν ήμασταν θρήσκοι, δεν πηγαίναμε εκκλησία, δεν ήξερα τι σημαίνει πνευματικός. Γνωρίσαμε έναν σπουδαίο Γέροντα με τον σύζυγό μου, σε ένα κομβικό σημείο, δεν ήμασταν τότε παντρεμένοι και όλα άλλαξαν στην ζωή μας και την θεώρηση μας σε μια καμπή στην σχέση μας».

Όσο αφορά την απόφαση του συζύγου της να γράψει αυτή τη σειρά ανέφερε: «Ο Γιώργος είχε πολλά χρόνια ασχοληθεί με το έργο του Αγίου και του γεννήθηκε και η συγγραφική επιθυμία».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ταλαντούχα ηθοποιός ομολόγησε ότι δεν περίμενε αυτήν την έκρηξη αγάπης, από τους τηλεθεατές.

Δες το απόσπασμα στο 07:00 

READ MORE

LATEST NEWS