LIFESTYLE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να βγάλει τη μάσκα! (Φώτο)

Lifenews

Δημοσίευσε σοκαριστική φωτογραφία με το τραύμα της

Δύο χρόνια συμπληρώνονται τον Μάιο του 2022, από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχτηκε επίθεση με το βιτριόλι, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή της.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή δίνει τον μεγαλύτερο και πιο δύσκολο αγώνα της ζωής της, ενώ καθημερινά δίνει μαθήματα ζωής με τη θέληση της για ζωή.

Ήδη η Ιωάννα έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε νέα μονοπάτια και συγκεκριμένα στα podcast της τα οποία ο κόσμος έχει αποδεχτεί με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ αποτελεί πια σύμβολο θάρρους και γενναιότητας για πολλούς ανθρώπους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε σε ένα Q&A, με πολλούς να ζητούσαν να μάθουν πως είναι η κατάσταση της υγείας της.

Σε μια ανάρτηση έγραψε: «Αναρρώνω μετά το χειρουργείο… Έχω ένα ανοιχτό τραύμα που με ταλαιπωρεί αρκετά. Κάνω υπομονή. Αυτή είναι η ζωή μου τώρα».

Ένας follower τη ρώτησε ακόμη πότε θα μπορέσει να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα, με την ίδια να απάντησε: «Θα γίνει σύντομα γιατί έχω την ανάγκη να μοιραστώ τη νέα μου εικόνα. Είναι απαραίτητο βήμα για τη διαδικασία της αποδοχής του εαυτού μου και για να νιώσω πως προχωράω στη ζωή μου. Νιώθω φόβο αλλά θα το αντιμετωπίσω».

 

READ MORE

LATEST NEWS