LIFESTYLE

Λιάγκας – Περρής: Έκραξαν on air τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και τη σύντροφο του! «Το ευτελίζουν…»

Lifenews

Χαμός στο «Πρωινό»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αγαπημένη του Ιλάειρα, όπου πήγαν για κούρα ομορφιάς πριν τον αρραβώνα τους.

Το σχετικό βίντεο φαίνεται να ενόχλησε τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή, οι οποίοι «έκραξαν» το ζευγάρι για όλα όσα κάνουν τις τελευταίες βδομάδες.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής χαρακτήρισε ως «κακόγουστο» το θέαμα, αλλά και η δημοσιοποίηση κάθε λεπτομέρειας του αρραβώνα τους.

Ακολούθως ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε: «Με πολλή αγάπη θέλω να του πω κάτι. Από κάποια στιγμή και μετά οι ίδιοι το ευτελίζουν με αυτά που κάνουν. Εμείς δεν τους ρωτήσαμε πόσους οργασμούς έχει ο καθένας τους! Συγγνώμη κιόλας! Στη ζωή υπάρχει το όχι, το έχουμε πει πολλές φορές. Βλέπεις ότι εδώ και πολύ καιρό, ενώ το ακολουθούσαμε το θέμα ως μία εναλλακτική ιστορία αγάπης, τώρα το εγκαταλείψαμε.

Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο! Αυτοί το έχουν χάσει! Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει, αυτό που λέμε, μία μέση αισθητική. Και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται. Εγώ τρομάζω αν μία εκπομπή τους προτείνει να κάνουν σεξ για να γεμίσουν χρόνο, πιστεύω ότι θα πουν ναι».

Όσο αφορά τη Φαίη Σκορδά, η ίδια υπερασπίστηκε το ζευγάρι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχει η ζήτηση; Από τη στιγμή που υπάρχει, άρα κάποιος το βλέπει. Εγώ με τον δικό μου τρόπο σκέψης, επειδή φιλοξενήσαμε το ζευγάρι, δεν μπορώ να βγω να πω “τι κάνουν;”, οφείλεις να πεις όμως ότι τους έγιναν προτάσεις και είπαν το ναι. Ποιος οριοθετεί το μέτρο; Εσύ θα το οριοθετήσεις το πόσες φορές θα τους καλέσεις στην εκπομπή. Από τη στιγμή που είσαι εμπλεκόμενος σε μία τέτοια διάσταση… Το ζουν και έχουν μία παιδική αθωότητα. Μπαίνω σε αυτή τη θέση γιατί τους καλέσαμε κι εμείς. Δε μπορείς να έχεις μνήμη χρυσόψαρου».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS