LIFESTYLE

Συγκλονίζει ο Ησαΐας Ματιάμπα! «Έβλεπα να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ»

Lifenews

Απίστευτες αποκαλύψεις για το ρατσισμό που βίωσε

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη μίλησε ο Ησαΐας Ματιάμπα για τον γιο του, Ηρακλή και τη σύζυγο του, τη σχέση με τον πατέρα του και τον ρατσισμό που δέχτηκε στο παρελθόν.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογήθηκε αρχικά πως: «Ο ερχομός του γιου μου με έκανε να ωριμάσω πάρα πολύ από μικρός ήθελα να γίνω πατέρας είμαι πάρα πολύ δοτικός αγαπάω το παιδί μου. Η σύζυγός μου είναι η κολώνα του σπιτιού ξέρω ότι αν δεν ήταν αυτή τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά».

Όσον αφορά στον πατέρα του και την απουσία του, ο Ησαΐας Ματιάμπα ανέφερε: «Η βάση της παιδικής μου ηλικίας παρά τις αντιξοότητες είναι η αγάπη. Ο πατέρας μου έλειπε 5 χρόνια και όταν γύρισε δεν μπορούσα να τον δεχτώ, υπήρχε θυμός. Μου πήρε 4 χρόνια για να διώξω τον θυμό άλλαξα σελίδα και τον αγκάλιασα».

Για τον ρατσισμό που βίωσε στο παρελθόν, ο Ησαΐας Ματιάμπα συγκλονίζει με όσα εξομολογήθηκε: «περπατούσα στον δρόμο και έβλεπα κάποιους να περπατάνε πιο γρήγορα γιατί νόμιζαν ότι θα τους επιτεθώ. Το να δεχτούμε κάποιον που δε μοιάζει με εμάς είναι μια τεράστια αλλαγή στην κοινωνία».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS