LIFESTYLE

Είναι επίσημο! Κύπριος ηθοποιός ο παρουσιαστής του X-Factor! (Φώτο)

Lifenews

Όνομα έκπληξη

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει μέσα στις επόμενες βδομάδες το X-Factor, με την παραγωγή να ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη μεγάλη επιστροφή του talent show.

Πριν από δύο βδομάδες ωστόσο, ανακοινώθηκε η επιτροπή που αποτελείται από τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο. Οι τέσσερις αγαπημένοι καλλιτέχνες, καταξιωμένοι σε διαφορετικά είδη της ελληνικής μουσικής, είναι έτοιμοι να καθίσουν στη θέση του κριτή και να αναμετρηθούν μεταξύ τους για να εντοπίσουν το μεγαλύτερο νέο ταλέντο.

Όσο αφορά την παρουσίαση των backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος ανέλαβαν να μας ανεβάζουν με το κέφι και την ενέργεια τους.

Όσο αφορά την παρουσίαση, ανακοινώθηκε σήμερα το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία του μεγάλου show, με το όνομα του να ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες.

Ο λόγος για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Αντρέα Γεωργίου, που είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της τηλεόρασης, με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό.

Η αμεσότητα, το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χιούμορ του θα λειτουργήσουν ως γέφυρα μεταξύ κριτών και παικτών, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του X Factor.

READ MORE

LATEST NEWS