LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Αυτό είναι το νέο μέλος στην οικογένειά τους! (Βίντεο)

Lifenews

Θέλουν μεγάλη οικογένεια

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η μέλλουσα σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, που αυτό το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα αρραβωνιαστούν στο χωριό της νύφης.

Μάλιστα το ζευγάρι μετά τον αρραβώνα του, θα ταξιδέψουν μαζί για να περάσουν όμορφες στιγμές, ενώ στα τέλη Αυγούστου θα ενωθούν με τα Ιερά δεσμά του γάμου στην Κύπρο.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, λίγες ημέρες πριν τον αρραβώνα τους παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψαν πως μόλις υποδέχτηκαν ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι εχθές το βράδυ υιοθετήσαμε ένα κουτάβι και γίναμε γονείς. Πρόβα τζενεράλε για το πρώτο μας παιδάκι που ελπίζουμε να έρθει σύντομα. Δεν είναι έγκυος ακόμα, του χρόνου θα είναι σας το λέω από τώρα».

Όσο αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχονται, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Δεν μπορώ να τα βάλω με ανθρώπους που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φράση που είπα πως όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα, συγκινήθηκα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, προφανώς γιατί δεν το έχουν βιώσει. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με πήρε συγκινημένος. Είναι καλλιτέχνης, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, το κατάλαβε».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS