LIFESTYLE

Γνωστός Κύπριος αποκάλυψε το χωρισμό του με τον επί 16 χρόνια σύντροφο του

LifenewsTeam

Αποκαλυπτικός σε μια σπάνια συνέντευξη του

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! έδωσε γνωστός Κύπριος, ο οποίος αποκάλυψε πρώτη φορά το χωρισμό με τον επί 16 χρόνια σύντροφο του. 

Ο λόγος για τον Νότη Χριστοδούλου, νικητής του Fame Story 1, ο οποίος αποκάλυψε πως: "Εγώ με τον άνθρωπο που σου ανέφερα έζησα 16 χρόνια. Είχα μία μακροχρόνια σχέση με την οποία ταξιδέψαμε σε όλον τον κόσμο, μαζεύοντας χρήματα από δω και από εκεί, βρήκα ζεστασιά, ένιωσα και νιώθω αγάπη και αμοιβαίο σεβασμό. Ένας υπέροχος και δοτικός άνθρωπος που ζήσαμε σε ένα περιβάλλον που δεν βίωνα κανενός είδους bullying και κυρίως δεν ένιωθα ότι κάνω κάτι για το οποίο θα έπρεπε να νιώθω ντροπή.

Και παρόλο που δεν είμαστε πλέον μαζί και έχουμε προχωρήσει στις προσωπικές μας ζωές, τον θεωρώ οικογένειά μου. Είναι ο φίλος μου, ο συνοδοιπόρος μου. Είναι αυτός που όταν έφυγε η μητέρα μου ήρθε με έναν φάκελο με χρήματα, γιατί ήξερε ότι δυσκολευόμουν οικονομικά εκείνη την περίοδο, και μου είπε: "Αυτό είναι για την Αντωνία μας" (σ.σ. το όνομα της μητέρας του). Οι μακροχρόνιες σχέσεις και γενικά αν μια σχέση είναι ποιοτική ή όχι, δεν είναι θέμα σεξουαλικής ταυτότητας ή φύλου. Οι σχέσεις γίνονται μεταξύ ανθρώπων".

READ MORE

LATEST NEWS