LIFESTYLE

Ηλίας Καμπακάκης: Τι απάντησε για τις σοκαριστικές καταγγελίες ξυλοδαρμού από την πρώην σύζυγο του

LifenewsTeam

Η Αμαλία Τουράνη, πρώην σύζυγος του Ηλία Καμπακάκη με αναρτήσεις της στα social media σόκαρε όλους καταγγέλνοντας τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά και εγκατάλειψη από την κόρη του.

"Το 2010 ενώ ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στην Κλεοπάτρα (4 μηνών) μετά από καυγά που είχαμε, με χτύπησε στην κοιλιά και σε διάφορα σημεία του σώματός μου (υπάρχουν μάρτυρες οι τότε γείτονές μου), προσπαθούσα να βγω από το σπίτι μου και δεν μου έδινε τα κλειδιά προσπαθούσα στη συνέχεια να διαφύγω με το αυτοκίνητό μου και ήρθε με το δικό του αυτοκίνητο κ μου το τράκαρε στο πίσω μέρος για να μην μπορέσω να φύγω!!…. Στη συνέχεια του έκανα μήνυση στην αστυνομία!! Εννοείται ότι πέρασα τους υπόλοιπους μήνες της εγκυμοσύνης μου ολομόναχη με τη βοήθεια της μητέρας μου" αναφέρει μεταξύ άλλων.

 

Μιλώντας στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο δικηγόρος του τραγουδιστή Αλέξανδρος Βαρτζόπουλος, διέψευσε τα πάντα και απρουσίασε μια εντελός διαφορετική αλήθεια.

«Αναφορικά με την υποτιθέμενη κακοποίηση, αν διαβάσετε την ανακοίνωση της ίδιας της καταγγέλλουσας λέει ότι για αυτό το ζήτημα είχε υποβληθεί μια έγκληση – μήνυση το 2011 αλλά δεν αναφέρει πουθενά ποια ήταν η κατάληξη της έγκλησης. Ο κ. Καμπακάκης αθωώθηκε» ενώ για το ότι εγκατέλειψε το παιδί του ανέφερε: «Ο Ηλίας Καμπακάκης επιδιώκει μετ’ επιτάσεως να βρεθεί εξωδικαστική λύση για την επικοινωνία του με το παιδί. Δεν το βλέπει γιατί δεν τον αφήνουν να το δει», λέει ο δικηγόρος.

READ MORE

LATEST NEWS